مشخصات ایزوتیازولین
شکل ظاهری: مایع زرد رنگ
نام انگلیسی: Isothiazolinone
نام رایج: متیل ایزوتیازولینون -متیل کلروایزوتیازولینون
Cas Number: 26172-55-4
مشخصات ایزوتیازولین
شکل ظاهری: مایع زرد رنگ
نام انگلیسی: Isothiazolinone
نام رایج: متیل ایزوتیازولینون -متیل کلروایزوتیازولینون
Cas Number: 26172-55-4
خرید ایزوتیازولین به عنوان ضدعفونی کننده و نگهدارنده در مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده عموما به صورت مایعی زرد رنگ می باشد که در بسته بندی های 20 و 220 لیتری به .فروش می رسد
برای استعلام
قیمت ایزوتیازولین
و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه 9 الی 17 و پنج شنبه 9 الی 13:3
ایزوتیازولین ماده ای ضد میکروبی با فرمول شیمیایی C3H3NOS است. این ماده شیمیایی برای کنترل باکتری، جلبک و قارچ ها مورد استفاده قرار می گیرد. ایزوتیازولین بیشتر درآب و محلولهای آبی به عنوان گندزدا مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا محلول های آبی بیشتر مستعد رشد و ادامه زندگی باکتری ها هستند. البته باید بدانید که از این ماده شیمیایی به عنوان عامل نگهدارنده هم استفاده می شود. جالب است بدانید که ایزوتیازولین بیشتر در محصولاتی مانند شامپوها، ضدآفتاب ها، لوسیون ها کاربرد دارد. در واقع این ماده شیمیایی از خراب شدن این محصولات تا قبل از رسیدن به تاریخ انقضای آنها جلوگیری می کند. ایزوتیازولین بهترین ماده به جای فرمالدهید است که عامل سرطان زایی می باشد. امروزه در مواد شوینده به جای استفاده از فرمالدهید از ایزوتیازولین استفاده می شود. به طور کلی ایزوتیازولین ماده ای ضد میکروبی و گندزدا و البته نگهدارنده به حساب می آید. شکل ظاهری ایزوتیازولین جامدی سفید رنگ است. از جمله مشتقات ایزوتیازولین می توان به ایزوتیازولینون و متیل کلروایزوتیازولینون اشاره کرد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در مورد مشتقات ایزوتیازولین به شما بدهیم.
ایزوتیازولین برای اولین بار در سال 1960 کشف شد. این ترکیب به تنهایی کارایی گسترده ای ندارد. به همین علت از مشتقات آن یعنی متیل کلروایزوتیازولینون و کلروایزوتیازولین استفاده می شود.
ایزوتیازولین در صنایع مختلف کاربردهای بسیار گسترده و البته متفاوتی دارد. در ادامه این مطلب به بررسی چندین کاربرد مهم ایزوتیازولین در صنایع اشاره می کنیم.
ایزوتیازولین در صنعت آرایشی و بهداشتی هم کاربرد گسترده ای دارد. به عنوان نگهدارنده در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع این ترکیب در لوازم آرایشی و محصولات بهداشتی مانند شامپوها، پاک کننده ها و مواد شوینده نقش نگهدارنده را ایفا می کند.
خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی در ایزوتیازواین و تمامی مشتقات آن مانند پلی آلومینیوم کلراید وجود دارد. به همین دلیل از این مواد شیمیایی پرکاربرد برای کنترل باکتری ها، قارچ ها و جلبک ها در تصفیه آب، سیستم های خنک کننده آب، تانکرهای ذخیره سوخت، سیستم های آب در تولید کاغذ، استخراج روغن، ذخیره چوب و برخی از رنگ ها مورد استفاده قرار می گیرد. در تصفیه آب برای از بین بردن و نابودی جلبک ها و باکتری ها از ترکیب کلرومتیل ایزوتیازولین و متیل ایزوتیازولین استفاده می شود.
ایزوتیازولین خاصیت زیست تخریب پذیری دارد. درنتیجه با آلودگی میکروبی در کشاورزی مقابله میکند، از ترکیب ایزوتیازولین حتی در جلوگیری از فساد کودهای شیمیایی در فرمولاسیون آفت کش ها هم تاثیرگذار است.
از این ایزوتیازولین و مشتقات آن در صنعت کشتی سازی هم استفاده می شود. در واقع برای رنگ کردن بدنه قایق ها و کشتی ها از این ماده شیمیایی استفاده می شود تا از ایجاد رسوب و رشد جلبکها و گیاهان دریایی بر بدنه ها جلوگیری شود.
ایزوتیازولین دارای مشتقات زیادی است. برای مثال از جمله مهم ترین مشتقات ایزوتیازولین می توان به ایزوتیازولین کمپلکس اشاره کرد. این ماده از برهمکنش متیل ایزوتیازولینون و متیل کلروایزوتیازولینون ساخته شده است.
ایزوتیازولین مخلوط و یا همان میکس دارای نام تجاری کتون است. کتون هم ماده ای مهم و ضروری در لوازم آرایش و بهداشتی، صابون ها، شامپوها است که کاربرد نگهدارندگی دارد.
فرمول شیمیایی این ماده 2methyl-4-isothiazolin-3-one است. یک استخلاف متیل به خانوادهی آمید های حلقوی اضافه شده و متیل ایزوتیازولینون بوجود آمد. در ساختار شکلی این ماده شیمیایی یک حلقه ۵ عضوی اعم از یک اتم نیتروژن، یک اتم گوگرد و گروه Co دارد. این ماده شیمیایی رنگ خاصی ندارد ر کاربرد آن به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی، شامپوها و لوسیون ها است. دوز استفاده شده از این ماده در لوازم آرایشی کاملا مشخص است و هیچ گونه ضرر خاصی برای انسان ندارد. متیل ایزوتیازولینون در محصولات چوبی هم کاربرد دارد. در واقع باعث کنترل رشد کپک ها می شود و به این ترتیب باعث افزایش طول عمر محصول می شود.
میزان دوز مجاز این ماده شیمیایی مقدار (ppm 100 ( 0.01% است. این نگهدارنده تا این غلظت حساسیت خاصی را ایجاد نخواهد کرد و تا به امروز مشاهده ای نشده است. استفاده از این دوزهای بالا منجر به مرگ سلول های بدن می شود. در واقع دوز بالای این ماده شیمیایی باعث آسیب به DNA می شود.
کاربرد اصلی این محصول در دوز مشخص شده به عنوان نگهدارنده در صنعت های مختلف است. اگر متیل ایزوتیازولینون در دوز غیر مجاز مورد استفاده قرار بگیرد، باعث ایجاد واکنش های آلرژیک حساس می شود. طبق آزمایشات انجام شده دوز بالای این ماده شیمیایی باعث ایجاد آلرژی و مشکلاتی در سطح پوست، گوش، چشم می گذارد. هم چنین دوز بالای متیل ایزوتیازولین باعث ایجاد مشکلاتی بر روی اعصاب می شود.
فرمول شیمیایی متیل کلروایزوتیازولینون، (5-chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one)است. این ماده شیمیایی مشتقی از خانواده ایزوتیازولین است. نام تجاری این محصول Kathon CG است. این ماده شیمیایی معمول با ایزوتیازولین ترکیب می شود و در محصولات آرایشی بهداشتی، ضد عفونی کننده ها، چسب مورد استفاده قرار می گیرد. غلظت این ماده در محصولات مختلف با یکدیگر متفاوت است. غلظت این ماده در محصولات شوینده، حداکثر 15ppm و در محصولات غیر شوینده هم 8ppm است.
عملکرد ایزوتیازولین و مشتقات آن دارای مکانیسمی دومرحله ای است. این دو مرحله مکانیسم شامل مهار سریع رشد و متابولیسم باکتریایی و سپس آسیب شدید و غیرقابل برگشت به سلول وارد شده و سلول از دست می رود. در آخر مهار سلول ها توسط اختلال در مسیرهای متابولیکی مربوط به آنزیم های دهیدروژناز صورت می گیرد.
هم چنین ایزوتیازولین عملکردهای فیزیولوژیکی مانند تنفس، تولید انرژی و رشد را با سرعت بسیار زیاد در میکروب ها مورد کنترل قرار می دهد. در نهایت چنین روش مهار کننده ای باعث از بین رفتن سلول ها و تخریب تیول های پروتئین می شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی مزایای ایزوتیازولین بپردازیم. در هنگام خرید ایزوتیازولین به مواد گفته شده می بایست دقت داشت.
مزایای ایزوتیازولین
بر اساس FDA ماده شیمیایی متیل کلروایزوتیازولین جزء مواد شیمیایی حساسیت زا به حساب می آید و در غلظت های بالا مجاز نیست، زیرا می تواند باعث ایجاد سوزش و سوختگی شیمیایی در پوست شود. به همین علت این ماده در محصولات در دوزهای پایین قرار می گیرد تا خطری انسان را تهدید نکند. اگر دارای حساسیت هستید، از مصرف هرگونه مواد شوینده و یا بهداشتی، به بررسی برچسب این محصول بپردازید. اگر محصول دارای ایزوتیازولین است، با احتیاط بیشتری آن را مصرف کنید. اگر محصول آرایشی را خریداری کردید که دارای این ماده شیمیایی است، ابتدا مقدار کمی از این محصول را بر بازوی خود بزنید و به نوعی به تست حساسیت بپردازید. 24 ساعت فرصت دهید، اگر هیچ گونه علائمی از حساسیت اعم از قرمزی، تورم و خارش را مشاهده نکردید، استفاده از آن محصول مانعی ندارد. در ادامه این مطلب به بررسی قیمت ایزوتیازولین ها در سایت ها و فروشگاه های معتبر می پردازیم.
عوامل مختلفی بر قیمت ایزوتیازولینها تاثیرگذار است که از جمله آنها می توان به هزینههای تولید، میزان تقاضای بازار، دسترسی به مواد اولیه، قانون و مقررات میشود. از آنجایی ایزوتیازولین ها در بسیاری از فرآیندهای تولیدی کاربرد دارند، حتما باید قیمت برای مصرف کنندگان مشخص شود.
از هزینه های تولید ایزوتیازولینها می توان به دستمزد کارگران، انرژی مورد نیاز برای سنتز شیمیایی، و هزینههای مربوط به تهیه مواد اولیه اشاره کرد. اگر هر کدام از این موارد دچار تغییرات قیمتی شود، تأثیر مستقیمی بر قیمت نهایی می گذارد. نکته قابل توجه این است که تقاضای بازار نقش مهم بسزایی در تعیین قیمت ایزوتیازولینها دارد. در صورتی که تقاضای بازار افزایش پیدا کند، قیمت ها هم افزایش پیدا می کند، در مقابل اگر با کاهش تقاضا یا رقابت شدید مواجه شویم، قیمت ها هم کاهش پیدا می کند.
خرید ایزوتیازولین برای بسیاری از صنایع اهمیت دارد. به عنوان مثال برخی از افراد به باکتری ها و یا عفونت ها حساسیت دارند. این افرد بهتر است محصولات حاوی ایزوتیازولین را خریداری نمایند. همچنین، اگر از محصولات آرایشی بهداشتی به صورت روزانه استفاده می کنید، سعی کنید محصولاتی را انتخاب کنید که حاوی ایزوتیازولین باشند.
همانطور که می دانید ایزوتیازولین یک ماده ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است، در نتیجه برای تمامی مصرف کنندگان محصولات آرایشی و حتی برای آنهایی که با مواد شوینده کار میکنند، بسیار مفید است. همین موارد باعث شده است تا خرید ایزوتیازولین برای بسیاری از افراد یک انتخاب ضروری به حساب بیاید. توجه داشته باشید که این ماده و محصولات حاوی آن را از اَوِسینا شیمی خریداری نمایید.
علت استفاده از ایزوتیازولین در شامپوها چیست؟
شامپو ها و دیگر مواد شیمیایی در فضای حمام خطرناک است، زیرا این محصولات در هوای مرطوب حمام باعث پرورش باکتری ها می شوند. به همین علت از مواد شیمیایی ایزوتیازولین استفاده می شود که اثر ضدباکتریایی و ضدقارچی دارند. به طور کلی وجود این مواد شیمیایی ضد باکتریایی در شامپوها باعث جلوگیری آنها از آلوده شدن می شود. نوکاردیا ( باعث بیماری تنفسی می شود) نوعی باکتری مضر است که در محصولات شوینده رشد می کند. استافیلوکوکوس و هم چنین لیستریا هم نوع دیگری از باکتری هایی هستند که در محصولات شوینده در حمام رشد می کنند.
در نهایت با رشد این باکتری ها در شامپوها، باعث آسیب به پوست و مو می شوند. در صورت وجود بریدگی و یا زخمی در بدن به راحتی به جریان خون وارد می شوند. به همین علت از ایزوتیازولین ها و مشتقات آنها در ساخت محصولات شوینده استفاده می شود. ایزوتیازولین یک ماده فعال است که به دلیل خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندهاش در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
چه نوع محصولاتی دارای ایزوتیازولین و یا مشتقات آن هستند؟
محصولات آرایشی، بهداشتی و هم چنین محصولات شوینده اعم از شامپوها، مرطوب کننده ها، صابون، رنگ مو و محصولات دیگر دارای این ماده شیمیایی ضدباکتریایی و مشتقات آن هستند.
آیا خرید ایزوتیازولین در صنعتی داروسازی و پزشکی هم کاربرد دارد؟
بله، ایزوتیازولین در صنعت داروسازی و پزشکی هم کاربرد دارد. از جمله کاربردهای ایزوتیازولین در صنایع داروسازی می توان به استفاده آن به عنوان ماده فعال در تولید داروهای ضد باکتریایی اشاره کرد. این ماده شیمیایی دارای خاصیت ضدمیکروبی و ضد باکتریایی است.
از این ترکیب در تولید داروهایی برای درمان عفونتهای باکتریایی مختلف اعم از عفونتهای دستگاه ادراری و پوست هم استفاده می شود. جالب است بدانید که ایزوتیازولین به عنوان ماده فعال در تولید داروهای ضد قارچی هم کاربرد دارد. یکی از کاربردهای اصلی این ماده شیمیایی در صنایع پزشکی استفاده در محلولهای ضدعفونی کننده است.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.