فروش روغن کرچک

خانه » محصولات » فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک

مشخصات روغن کرچک

نام انگلیسی: Castor oil

نام رایج: روغن کرچک عمده- روغن کرچک فله و صنعتی
مشخصات ظاهری محصول: عمدتا مایع بدون رنگ و ویسکوز

فرمول مولکولی: C3H5(C18H33O3)3

Cas number :  8001-79-4

شناسه محصول: 8001-79-4 دسته:

توضیحات

فروش روغن کرچک صنعتی

فروش روغن کرچک صنعتی عمدتا به صورت مایع بدون رنگ و مایع ویسکوز، یا به رنگ زرد بسیار کمرنگ می باشد و بوی آن نیز قابل تشخیص است. شما می توانید جهت خرید روغن کرچک با تضمین اصالت و با بهترین قیمت روغن کرچک با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

برای استعلام

قیمت روغن کرچک 

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۸۶ ۳۲۸ ۸۶ ۰۹۱۲

Call us

مشخصات شیمیایی و فیزیکی روغن کرچک

دمای ذوب: ۱۰- درجه سانتیگراد

دمای جوش: ۳۱۳ درجه سانتیگراد

چگالی: ۱۰ g/cm۳x 9.61

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک حاصل دانه های گیاه لوبیای کرچک که از خانواده گیاه خار است، می باشد. فروش روغن کرچک برای تولید رزین، پلاستیک، الیاف، رنگها، لاک و مواد شیمیایی مختلف از جمله روغن های خشک کننده و نرم کننده انجام می پذیرد .

روغن کرچک چسبناک است، ظاهری شفاف و بی رنگ و مایل به زرد و طعمی ملایم دارد. گیاه کرچک احتمالاً بومی مناطق گرمسیری آفریقا است. این گیاهان عمدتاً در هند، چین و برزیل کشت میشوند. این گیاه تنها گونه جنس خود می باشد، اما صدها شکل طبیعی و انواع مختلف باغبانی موجود میباشد.

دانه های غنی از روغن حاوی سم ریسین هستند که یکی از سمی ترین مواد شناخته شده می باشد که می تواند کشنده باشد. ارتفاع این گیاه در مناطق گرمسیری به حدود ۱۰ و ۱۳ متر می‌رسد و در آب و هوای معتدل یک ساله پرورش داده می شود. دانه کرچک با لوبیای آن منبع بسیاری از محصولات مهم اقتصادی و یکی از مهمترین روغنهای صنعتی جهان میباشد.

لوبیای کرچک در مقبره های مصر باستان یافت شده است که قدمت آن به چهار هزار سال قبل از میلاد می‌رسد. روغن حاصل از لوبیا هزاران سال پیش در روغن‌های صورت و لامپ های فیتیله ای استفاده می شد.

نام روغن کرچک توسط بازرگانان انگلیسی به این گیاه داده شد، که آن را به درختچه دیگری اشتباه گرفته بودند. نام علمی این گیاه توسط طبیعت شناس سوئدی کارلوس لینئوس در قرن هجدهم داده شد.

خریدروغن کرچک عمده

از گیاه آن به صورت خام نمی توانید استفاده کنید، زیرا بسیار سمی است. این سم ریسین است که پس از استخراج روغن از لوبیا از بین می‌رود. بنابراین روغن کرچک حاوی هیچ یک از این سم ها نیست و فقط در صورتی که شکسته شود و پوست خارجی آن بشکند، سمی است. ریسین باعث جمع شدن (آگلوتیناسیون) و تجزیه (همولیز) گلبول های قرمز خون، خونریزی در دستگاه گوارش و آسیب به کبد و کلیه ها می شود.

کاربردهای روغن کرچک

روغن کرچک دارای موارد استفاده دارویی و صنعتی می باشد. این ماده معمولا به عنوان افزودنی در غذاها، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین به عنوان روان کننده صنعتی و سوخت بیودیزل استفاده می‌شود .

استفاده‌های دارویی

استفاده های دارویی روعن کرچک بسیار است که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است.

ملین

یکی از معروف ترین کاربردهای دارویی روغن کرچک به عنوان ملین است. این ماده به عنوان ملین محرک طبقه‌بندی می‌شود. به این معنی که باعث افزایش حرکت ماهیچه هایی می شود که مواد را از طریق روده هول می‌دهند و به پاکسازی روده کمک می‌کند. ملین های محرک خیلی سریع عمل می‌کنند و برای رفع یبوست موقت استفاده می‌شود.

هنگامی که از طریق دهان مصرف می شوند در روده کوچک تجزیه می‌شود و اسید ریسینولئیک، اسید چرب اصلی در روغن کرچک آزاد می شود. اسید ریسینولئیک توسط روده جذب می شود و یک اثر ملین قوی را بر جای می گذارد و می‌تواند یبوست را برطرف کند. هنگامی که افراد مسن روغن کرچک مصرف می‌کنند، علائم یبوست از بین می‌رود و فشار کمتری هنگام اجابت مزاج متحمل می‌شوند.

فروش روغن کرچک به عنوان مرطوب کننده

روغنی کرچک سرشار از اسید ریسینولئیک که یک اسید چرب اشباع نشده است، می باشد. این نوع چربی به عنوان مرطوب کننده عمل می‌کند و برای مرطوب سازی پوست مناسب است. مواد نگهدارنده با جلوگیری از اتلاف آب از لایه خارجی پوست، رطوبت را حفظ می‌کند.

قیمت روغن کرچک فله

روغن کرچک اغلب در محصولات آرایشی و بهداشتی برای تقویت آب بدن استفاده می شود و اغلب به محصولاتی مانند لوسیون، مواد آرایشی و پاک کننده ها اضافه می‌شود. حتی می توان از این روغن به عنوان جایگزینی برای مرطوب کننده ها و لوسیون های خریداری شده استفاده کرد.

بیشتر محصولات مرطوب کننده که در فروشگاهها وجود دارند حاوی مواد نگهدارنده، عطر و رنگ هستند که می تواند پوست را تحریک کند و به پوست آسیب برسانند. قیمت خرید روغن کرچک ارزان است و می‌توان بر روی صورت و بدن استفاده کرد.

بهبود زخم

استفاده از روغن کرچک بر روی زخم محیط مرطوبی را ایجاد می‌کند که باعث ترمیم شده و ازخشکی زخم جلوگیری می کند. روغن کرچک رشد بافت را تحریک می کند تا مانعی بین زخم و محیط ایجاد شود و خطر عفونت را کاهش دهد. روغن کرچک ممکن است در سرعت بهبود زخم ها موثر باشد.

خرید روغن کرچک برای اثر ضد التهابی

اسید ریسینولئیک اسید چرب اصلی موجود در روغن کرچک، دارای خواص ضد التهابی چشمگیری است. هنگامی که از روغن کرچک به صورت موضعی استفاده می شود التهاب را کاهش می‌دهد و درد را تسکین می بخشد. ممکن است استفاده و خرید روغن کرچک برای بیمارانی که آرتریت روماتوئید یا پسوریازیس دست دارند، مفید باشد. کاهش التهاب از خصوصیات مرطوب کنندگی روغن کرچک برای پوست است و به تسکین دردهای پوست خشک می‌پردازد.

کاهش آکنه

آکنه به بیماری پوستی گفته می‌شود که می‌تواند دانه های سرسیاه پر از چرک و برآمدگی هایی را روی صورت و بدن ایجاد کند. این بیماری اغلب در بین نوجوانان و جوانان شایع است که بر اعتماد به نفس آنان تاثیر منفی می گذارد. خرید روغن کرچک به دلیل ویژگی‌هایی که دارد برای کاهش آکنه توصیه می‌شود. التهاب عاملی بر شدت آکنه است. بنابراین استفاده از روغن کرچک باعث کاهش التهاب می‌شود.

روغن کرچک دارای خواص ضد باکتریایی است که در هنگام استفاده از آن روی پوست به مقابله با باکتری ها می پردازد. این باکتری ها عاملی برای بروز آکنه هستند.

مقابله با قارچ

کاندیدا آلبیکانس یک نوه قارچ است که باعث مشکلات دندانی مانند رشد پلاک، عفونت لثه و عفونت کانال ریشه می‌شود. یکی از خواص روغن کرچک ضد قارچ بودن آن است و ممکن است با کاندید مقابله کند و دهان را سالم نگه دارند. افراد مسنی که از دندان مصنوعی استفاده می‌کنند، ممکن است دچار دردهایی شوند که به دلیل رشد بیش از حد کاندیدا می باشد. خرید روغن کرچک و استفاده از آن برای این افراد توصیه می‌شود.

سالم نگه داشتن مو و پوست سر

از روغن کرچک می توان به عنوان نرم کننده طبیعی مو بهرمند شد. افرادی که موهای خشک و آسیب دیده دارند می توانند با خرید روغن کرچک ساقه های موی خود را چرب کنند تا انعطاف پذیر شود و شکستگی مو را کاهش دهند. حتی افرادی که شوره سر دارند می‌توانند با روغن کرچک آن را درمان کنند. درماتیت سبورئیک یک بیماری پوستی است که باعث ایجاد لکه های قرمز و پوسته پوسته شدن در سر میشود و چون روغن کرچک خاصیت ضد التهابی دارد می تواند این بیماری را درمان کند.

کاهش پف

روغن کرچک به دلیل خواص ضد التهابی که دارد می‌تواند به کاهش تورم کمک کند و می تواند جوش های ملتهب یا پف زیر چشم را کاهش دهد.

فروش روغن کرچک برای تسکین آفتاب سوختگی

به دلیل خاصیت ضد التهابی درد ناشی از آفتاب سوختگی را تسکین می دهد و خاصیت مرطوب کنندگی آن باعث کاهش پوسته پوسته شدن میشود.

درمان خشکی لب

یک ماده بسیار رایج در رژ لب ها و براق کننده های لب، روغن کرچک می باشد. برای خشکی لب می توانید روغن کرچک را با روغن نارگیل مخلوط کنید و آن را به لب ها بمالید.

قیمت روغن کرچک عمده

حشره کش

می توان از برگ های این گیاه برای تغذیه و پرورش کرم ابریشم استفاده کرد و عصاره آن خواص حشره کش و کنه کش را دارد.

بیودیزل

به دلیل اینکه قیمت روغن کرچک ارزان است، فروش روغن کرچک به عنوان ماده اولیه بیودیزل بسیا رایج می باشد.

استفاده در صنایع غذایی

در صنایع غذایی فروش روغن کرچک درجه غذایی به عنوان مواد افزودنی غذایی و حجم دهنده می باشد. همچنین می‌توان از روغن کرچک برای جلوگیری از پوسیدگی برنج، گندم و حبوبات استفاده کرد.

مضرات روغن کرچک

استفاده از روغن کرچک برای همه مناسب نیست. برای خانم های باردار و حتی افرادی که دارای شرایط خاصی هستند توصیه نمی شود. از آنجا که روغن کرچک باعث انقباض رحم می شود به هیچ عنوان در دوران بارداری توصیه نمی شود، زیرا موجب زایمان زودرس می گردد.

برای کودکان زیر ۱۲ سال نیز توصیه نمی‌شود و اگر می‌خواهید به کودک بدهید حتما با متخصص اطفال مشورت کنید. در بزرگسالان بالای ۶۰ سال نیز نباید به مدت طولانی مصرف شود، زیرا ممکن است مشکلات روده را بدتر کند و مقدار پتاسیم در بدن را کاهش می دهد.

تداخل دارویی

اگر از داروی خاصی استفاده می کنید، از خوردن روغن کرچک خودداری فرمایید.

  • دپورتیک ها که می تواند مقدار پتاسیم در بدن را کاهش دهد.
  • آنتی‌بیوتیک، از جمله تتراسایکلین
  • داروهای استخوانی
  • رقیق کننده های خون
  • داروهای قلب
  • آسیب گوارشی، آلرژی، ناراحتی های جسمی از دیگر مضرات مصرف طولانی مدت روغن کرچک می باشد.

آسیب گوارشی

استفاده طولانی مدت از ملیّن می‌تواند به سیستم گوارشی شما آسیب برساند. حتی می‌تواند باعث ناهنجاری های الکترولیت و کم آبی بدن شود. با اینکه روغن کرچک می‌تواند باعث رفع یبوست شود قبل از مصرف با پزشک مشورت نمایید.

مصرف بیش از حد روغن کرچک می تواند سمی باشد. علائم مصرف بیش از حد شامل گرفتگی شکم، درد قفسه سینه و تنگی نفس است.

آلرژی

برخی از افراد ممکن است به گیاه کرچک حساسیت داشته باشند و هنگام استفاده از روغن کرچک دچار خارش، تورم یا بثورات شوند.

ناراحتی جسمی

مصرف بیش از حد باعث حالت تهوع، گرفتگی عضلات، سرگیجه و ضعف عضلانی می شود و حتماً باید با پزشک مشورت کنید. هنگام مصرف نباید معده خالی باشد.

از دیگر عوارض جانبی روغن کرچک سرگیجه، گرفتگی شکم، اسهال، حالت تهوع، اختلالات الکترولیت، فشارخون‌پایین و گرفتگی لگن می باشد.

سوالات متداول فروش روغن کرچک

۱)روغن کرچک برای چه استفاده میشود؟

روغن کرچک می‌تواند به عنوان یک ملین تحریک کننده استفاده شود. روغن کرچک یک نرم کننده طبیعی است و همچنین ممکن است باعث رفع خشکی پوست شود. همچنین یک درمان‌کننده ریزش مو می باشد.

۲)آیا روغن کرچک برای مو مفید است؟

روغن کرچک خاصیت ضد میکروبی دارد که در مبارزه با قارچ و باکتری پوست به خوبی عمل می‌کند. اما باید بدانید برخی از افراد به روغن کرچک حساسیت دارند.

۳)آیا روغن کرچک باعث رشد مژه می‌شود؟

هیچ مطالعه علمی وجود ندارد که نشان دهد که روغن کرچک به رشد موی مژه کمک می‌کند. شواهدی وجود دارد که اسید ریسینولئیک (یک ترکیب شیمیایی) که ۹۰ درصد روغن کرچک را تشکیل می‌دهد به کلف شدن موها کمک می کند.

۴)مقدار مناسب مصرف روغن کرچک برای درمان یبوست چقدر است؟

دوز مناسب برای بزرگسالان ۱۵ میلی لیتر است. برای اینکه طعم بهتری داشته باشد، حتماً یک ساعت قبل از مصرف در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را با یک لیوان آب میوه مخلوط کنید. همچنین می توانید از روغن کرچک های طعم دار استفاده نمایید.

خرید روغن کرچک

جهت خرید روغن کرچک با کارشناسان فروش مواد شیمیایی مجموعه اوسینا شیمی تماس بگیرید و روغن کرچک اصل و با کیفیت را در سریعترین زمان ممکن با تضمین اصالت تهیه فرمایید.

برگشت به بالا