فروش متیل پارابن

خانه » محصولات » فروش متیل پارابن

فروش متیل پارابن

مشخصات متیل پارابن

نام انگلیسی: Methyl Paraben

نام رایج: پارابن

ظاهر محصول: پودر سفید رنگ

Cas Number :99-76-3

Merck Catologue Number:106757

شناسه محصول: 106757 دسته:

توضیحات

فروش متیل پارابن

فروش متیل پارابن به طور معمول به صورت جامد پودری سفید رنگ می باشد. شما می توانید جهت استعلام قیمت متیل پارابن با تضمین اصالت و خرید اینترنتی متیل پارابن با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

برای استعلام 

قیمت متیل پارابن

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۰۹۳۵۴۵۳۶۲۸۰

۸۶ ۳۲۸ ۸۶ ۰۹۱۲

Call us

مشخصات شیمیایی و فیزیکی متیل پارابن

فرمول شیمیایی: C۸H۸O۳

نقطه جوش: ۲۹۸.۶ درجه سانتیگراد

نقطه ذوب: ۱۲۸-۱۲۵ درجه سانتیگراد

نقطه اشتعال: ۲۸۰درجه سانتیگراد

چگالی: ۱.۴۶ گرم در سانتی متر

متیل پارابن چیست؟

فروش متیل پارابن که نوعی پارابن است به عنوان  مواد نگهدارنده ای هستند که در طیف گسترده ای از غذاها و محصولات مراقبت شخصی، برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها استفاده می شود. این مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز می‌توانند از طریق پوست، خون و دستگاه گوارش جذب شوند. پارابن ها ساختار مولکولی مشابهی دارند.

پارابن های رایج در محصولات آرایشی عبارتند از: اتیل پرابن، متیل پارابن، بوتیل پارابن و پروپیل پارابن. متیل پارابن و پروپیل پارابن متداولترین این مواد به شمار می روند. پارابن ها بیشتر در محصولات مراقبت شخصی وجود دارند که حاوی مقدار قابل توجهی آب مانند شامپو، نرم کننده، لوسیون، پاک کننده و اسکراب صورت هستند؛ زیرا از رشد میکروب‌ها جلوگیری می‌کند.

پارابن تقریباً در نمونه های ادرار بزرگسالان وجود دارد. طی یک مطالعه بر روی نوجوانان، مشخص شد در ادرار نوجوانان مونث مقادیر بیشتری متیل پارابن و پروپیل پارابن نسبت به همسالان مذکر وجود دارد.

پارابن ها محلول در آب نیستند و می‌توانند به پوست نفوذ کنند. در نتیجه استفاده مکرر از یک یا چند این محصول حاوی پارابن گاهی می تواند مشکل ساز باشد.

خرید سدیم متیل پارابن

کاربردهای متیل پارابن

متیل پارابن مصارف مختلفی در صنایع مختلف مثل صنایع آرایشی بهداشتی و صنایع غذایی دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است.

خرید متیل پارابن برای استفاده در محصولات بهداشتی

خرید متیل پارابن که یکی از محبوب ترین مواد نگهدارنده در محصولات زیبایی و مواد غذایی می باشد، بسیارپرطرفدار است. این ماده در پاک کننده ها و مرطوب کننده ها تا مواد اولیه پایه وجود دارد. متیل پارابن مملو از خواص ضد قارچی و باکتریایی است که باعث افزایش عمر و ماندگاری محصولات مراقبت از پوست، مو و محصولات آرایشی می‌شود.

همچنین به طور طبیعی در تعدادی از میوه ها مانند ذغال اخته  نیز وجود دارد.

 فروش متیل پارابن که در طیف گسترده ای از محصولات استفاده می‌شود، شامل محصولات آرایشی، محصولات اصلاح، محصولات مراقبت از مو، مرطوب کننده ها و برخی دئودورانت ها می‌شود.

خرید متیل پارابن در صنایع غذایی

بیش از ۵۰ سال است که از پارابن در صنایع غذایی به عنوان ماده نگهدارنده و ضد میکروبی استفاده می‌شود. پارابن ها به طور گسترده‌ای در تولید شیرینی ها، میان وعده های حاوی غلات، گوشت های خشک و مواد دیگر به کار می رود.

غذاهایی که حاوی پارابن هستند شامل: سس، دسر، نوشابه، مربا، ترشی، لبنیات منجمد، سبزیجات فرآوری شده، شربت های طعم دهنده و آبجو می باشد.

مضرات متیل پارابن

متیل پارابن در بدن جمع نمی شود، در حقیقت بدن خیلی سریع مواد شیمیایی را بیرون می‌کشد. با این وجود بسیاری از مصرف کنندگان نگرانی ایمنی متیل پارابن هستند و با توجه به ادعاهای موجود در رابطه با ارتباط سرطان با پارابن این نگرانی‌ها افزایش یافته است. تا کنون هیچ مدرکی قطعی وجود ندارد، اما مطالعات نشان داده است که استفاده از پارابن ها در لوازم آرایشی و محصولات غذایی و داروها بی ضرر نیست.

خطر استفاده از متیل پارابن برای سلامتی، کم تا متوسط ذکر شده است. با این حال خطر استفاده از آن وقتی است که به طور مکرر از این محصولات استفاده شود که باعث واکنش آلرژیک می‌شود.

تعدادی از مطالعات نشان می‌دهد که فروش متیل پارابن ممکن است باعث آسیب و سرطان پوست شود. محققان از سلول های پوستی برای مطالعه خود استفاده کردند. سلول ها هنگام قرار گرفتن در معرض نور کم خورشید واکنش منفی نشان ندادند. هنگامی که پوست در معرض نور زیاد آفتاب قرار گرفت، اثرات کمی بروز داد که شامل مرگ سریع سلول و تولید اکسید نیتریک شد. این نشان می‌دهد در صورت قرار گرفتن در معرض آفتاب ممکن است در اثر استفاده از محصولات حاوی متیل پارابن آسیب پوستی ایجاد شود.

مطالعه دیگری نشان داده است آسیب پوست در اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید هنگام استفاده از محصولات حاوی متیل پارابن، ممکن است منجر به تشکیل سلول های سرطانی شود که این امر ممکن است به دلیل آسیب اکسیداتیو DNA باشد که ایجاد می شود.

عوارض جانبی دیگری نیز ممکن است ایجاد شود واکنش آلرژیک است.

برخی افراد به متیل پارابن واکنش آلرژیک نشان دادند. به عنوان مثال درماتیت وقتی رخ می‌دهد که پوست نسبت به چیزی که با آن در تماس است واکنش آلرژیک نشان دهد. درماتیت معمولاً به صورت بثورات ایجاد می‌شود و خود به خود برطرف می گردد. درماتیت می تواند شامل موارد زیر باشد:

خارش، برجستگی و تاول خشکی پوست، پوسته پوسته شدن، تورم، حساسیت یا سوزش.

اگر درماتیت در نزدیکی چشم ایجاد شود ممکن است قرمزی یا تورم پلک را ایجاد کند.

فواید متیل پارابن

از فواید فروش متیل پارابن این است که از رشد قارچ جلوگیری می‌کند.

به دلیل خواص ضد باکتریایی متیل پارابن، ماده نگهدارنده ای شناخته می شود که دربسیاری از کرم ها و محصولات آرایشی و بهداشتی، برای جلوگیری از رشد قارچ اضافه می‌شود.

 دلیل دیگر فروش متیل پارابن در محصولات بهداشتی این است که خاصیت مواد را حفظ می‌کند.

فروش پارابن

با توجه به استفاده از متیل پارابن در فرمول محصولات بهداشتی که از رشد قارچ جلوگیری می کند و می تواند خاصیت مواد را حفظ کند، به مصرف کنندگان کمک می کند تا از محصولات آرایشی خود بیشترین بهره را ببرند.

دلیل آخر ضد باکتریایی بودن آن است

از آنجا که ماده نگهدارنده است، از رشد میکروب هایی مانند باکتری و کپک در ترکیبات پوستی و آرایشی به طور موثری جلوگیری می کند.

روش تولید متیل پارابن

فرایند سنتز متیل پارابن ساده، کم مصرف و با آلودگی کم است. سنتز شامل مراحل زیر میباشد:

  1. افزودن متانول به هیدروکسی بنزوئیک اسید باعث واکنش می شود
  2. سپس افزودن کاتالیزور سدیم هیدروژن سولفات به این مخلوط
  3. بعد از آن گرم کردن برای حل شدن این مواد
  4. سپس گرم کردن بیشتر
  5. تقطیر در جداکننده آب
  6. انجام واکنش به مدت ۳ تا ۱۸ دقیقه
  7. سپس ریختن مایع واکنش و تبخیر بیش از حد متانول
  8. ریختن ۵% هیدروژن کربنات سدیم
  9. فیلترکردن شستشو و خشک کردن برای به دست آوردن محصول نهایی

آیا پارابن به پارافین شباهت دارد؟

خیر، پارابن ها مواد شیمیایی هستند که برای حفظ مواد آرایشی، از بین بردن باکتری ها و قارچ ها استفاده می‌شود. اما پارافین یک موم است و بیشتر برای براق ساختن مواد، همچنین به عنوان مواد روان کننده شناخته می شود. از پارافین ها برای نرم کردن پوست با استفاده از گرما نیز استفاده می گردد.

سوالات متداول فروش متیل پارابن

۱)چگونه پارابن ها در آب حل می شوند؟

شما می توانید با آب گرم با درجه حرارت کافی ( تقریباً ۹۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد) آن را رقیق کنید تا از تبلور مجدد جلوگیری کند.

۲)آیا متیل پارابن و پروپیل پارابن بی خطر هستند؟

در مورد اینکه آیا متیل پارابن و پروپیلن پارابن در غلظت‌های که معمولاً در محصولات مراقبت از بدن یا مواد آرایشی وجود دارد، مناسب است یا خیر، اختلاف نظر وجود دارد. اما به طور کلی بنا به نظر سازمان بهداشت جهانی برای استفاده در مواد غذایی به عنوان نگهدارنده و ضدباکتریایی در مواد آرایشی بی خطر شناخته می‌شود.

۳)متیل پارابن برای پوست مفید است یا خیر؟

استفاده از محصولات مراقبت شخصی حاوی پارابن به ویژه متیل پارابن، می تواند منجر به آسیب سلول های پوستی ناشی از اشعه ماورای بنفش و اختلال در تکثیر سلولی (سرعت رشد سلول) شود. به ویژه مصرف روزانه می تواند منجر به افزایش غلظت متیل پارابن شود، زیرا به طور کامل متابولیزه نمی شود.

۴)آیا متیل پارابن یک ماده طبیعی است ؟

متیل پارابن یکی از محبوب ترین مواد نگهدارنده در محصولات زیبایی و مواد غذایی است. این ماده به طور طبیعی در تعداد انگشت شماری از میوه ها مانند ذغال اخته و وانیل نیز وجود دارد.

خرید متیل پارابن

جهت خرید متیل پارابن با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس بگیرید و متیل پارابن اصل و کیفیت را در سریعترین زمان ممکن با تضمین اصالت تهیه فرمایید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش متیل پارابن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *