فروش پروپیلن گلیکول

خانه » محصولات » فروش پروپیلن گلیکول

فروش پروپیلن گلیکول

مشخصات پروپیلن گلیکول

نام انگلیسی: Propylene Glycol – MPG

نام رایج: پروپیلن گلیکول -پروپیلن گلایکول – MPG – مونو پروپیلن گلایکل

فرمول شیمیایی: C3H8O2

Cas number: 6-55-57

Merck Catologue Number:107478

توضیحات

فروش پروپیلن گلیکول

فروش پروپیلن گلیکول به صورت مایعی بی بو و بی رنگ می باشد که کاملا محلول در آب است. شما میتوانید جهت خرید مونو پروپیلن گلیکول با تضمین اطلاعات و بهترین قیمت پروپیلن گلیکول با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

قیمت پروپیلن گلیکول

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۰۹۳۵۴۵۳۶۲۸۰

پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ و پنج شنبه ۹ الی ۱۳:۳۰

Call us

خواص شیمیایی و فیزیکی پروپیلن گلیکول یا MPG

دمای ذوب: ۵۹ درجه سیلسیوس، ۷۴ درجه فارنهایت

دمای جوش: ۱۸۸ درجه سیلسیوس، ۳۷۰ درجه فارنهایت

چگالی: g/m۳ ۱.۳۶

پروپیلن گلیکول چیست؟

پروپیلن گلیکول یک ماده مایع است که آب را جذب میکند و در دمای اتاق مایع شفاف و بی رنگ است و ممکن است در هوا به صورت بخار نیز وجود داشته باشد و عملاً بدون بو و مزه است. خرید مونو پروپیلن گلیکول مانند استون به عنوان یک حلال آلی و روان کننده در داروها و بسیاری از کاربردهای صنعتی دیگر استفاده می‌شود.

 پروپیلن گلیکول یک ترکیب اسیدی بسیار ضعیف است و در اکثر بافت های انسان یافت می شود. همچنین در بیشتر مایعات بیولوژیکی مانند بزاق، ادرار، خون و مدفوع مشاهده شده است.

 

در داخل سلول، پروپیلن گلیکول در درجه اول در سیتوپلاسم قرار دارد. این ماده می‌تواند به لاکتالدهید تبدیل شود که توسط آنزیم آلدوزدوکتاز، کاتالیز می شود. پروپیلن گلیکول یک ترکیب بالقوه سمی است.

نام های دیگر پروپیلن گلیکول:

  • پروپاندیول
  • دی هیدروکسی پرویان
  • متیل اتیل گلیکول
  • تری متیل گلیکول

پروپیلن گلیکول گاهی اوقات با اتیلن گلیکول اشتباه گرفته می‌شود، زیرا هر دو به دلیل نقاط ذوب پایین در ضد یخ استفاده شده اند. با این حال یکی نیستند. اتیلن گلیکول برای انسان بسیار سمی است و در محصولات غذایی استفاده نمی شود.

کاربرد های پروپیلن گلیکول

مونو پروپیلن گلیکول یا MPG کاربردهای فراوانی دارد که برخی از کاربردهای آن در زیر آورده شده است.

خرید مونو پروپیلن گلیکول در لوازم آرایشی

از فروش پروپیلن گلیکول نه تنها به عنوان ماده مرطوب کننده در صنایع غذایی، بلکه در محصولات آرایشی نیز استفاده می شود. با جذب آب از هوا در مرطوب کننده ها و محصولات مراقبت از مو به خوبی کار می‌کند. پروپیلن گلیکول نه تنها با جذب رطوبت پوست و مو را نرم می‌کند، بلکه رشد باکتری را محدود می‌کند و به محصولات آرایشی ماندگاری بیشتری می بخشد.

در محصولات آرایشی و بهداشتی پروپیلن گلیکول هایی که استفاده می شود بیشتر از گیاهان گرفته شده تا حداکثر ایمنی و کارایی را داشته باشند.

فروش پروپیلن گلیکول

فروش پروپیلن گلیکول در صنایع غذایی

یکی از دلایل خرید پروپیلن گلیکول معمولاً به عنوان افزودنی برای بهبود بخشیدن به بافت، طعم، شکل ظاهری و ماندگاری غذا انجام می‌شود و ممکن است به روشهای زیر استفاده شود:

عامل ضد توده: خرید پروپیلن گلیکول و استفاده از آن در تولید غذاهای خشک به شما کمک می کند تا اجزای غذا به یکدیگر نچسبد. مانند سوپ خشک یا پنیر رنده شده .

آنتی اکسیدان: با محافظت در برابر خرابی های ناشی از اکسیژن، ماندگاری مواد غذایی را افزایش می‌دهد.

حلال: مواد افزودنی غذایی یا مواد مغذی را برای استفاده در فرآوری مانند رنگ، طعم دهنده ها و یا آنتی اکسیدان ها حل می کند.

تقویت کننده: نشاسته و گلوتن موجود در خمیر را اصلاح می‌کند تا پایدارتر شود.

خرید پروپیلن گلیکول خوراکی

امولسیفایر: از جدا شدن مواد غذایی مانند روغن و سرکه در سس سالاد جلوگیری می کند.

نگهدارنده رطوبت: به غذاها کمک می‌کند تا سطح پایداری رطوبت را حفظ کرده و خشک شدن آنها را متوقف کند. به عنوان مثال می‌توان به گل ختمی پوسته نارگیل و آجیل اشاره کرد.

شفاف‌سازی: برای افزایش شفافیت غذا به عنوان مثال برای شفاف سازی مایعات.

تثبیت کننده و غلیظ کننده: می توان از آن برای نگه داشتن اعضای غذا در کنار هم یا غلیظ شدن آنها در حین و پس از فرآوری استفاده کرد.

پروپیلن گلیکول معمولاً در بسیاری از غذاهای بسته بندی شده مانند نوشیدنی ها، سس ها، سوپ های خشک، مخلوط کیک، نوشابه، پاپ کورن، رنگ خوراکی، فست‌فودها، نان و محصولات لبنی یافت می‌شود.

خرید پروپیلن گلیکول برای ضد یخ

در طی چند سال گذشته فروش پروپیلن گلیکول برای نسخه جدید ضد یخ می باشد، که جایگزین فرمولاسیون های مبتنی بر اتیلن گلیکول شده است.

اتیلن گلیکول یک ماده شیمیایی فوق العاده سمی است که در هنگام بلع به بلورهای اگزالات کلسیم تبدیل می شود. این بلورها سپس در قلب ریه ها و کلیه ها جمع می شوند که می توانند باعث آسیب دائمی شوند. بو و طعم شیرین اتیلن گلیکول باعث شده است که بسیاری از کودکان و حیوانات خانگی به طور تصادفی آن را مصرف کنند.

از طرفی دیگر ضد یخ پروپیلن گلیکول یک گزینه غیر سمی است. دلیل آن این است که در صورت مصرف به دو ماده شیمیایی بی‌ضرر تبدیل می‌شود. اسید استیک (که به عنوان سرکه نیز شناخته می‌شود) و اسید پیروویک (تولید طبیعی گلوکز)

از پروپیلن گلیکول در ضد یخ استفاده می شود، زیرا مانند اتیلن‌گلیکول با ایجاد اختلال در تشکیل بلورهای یخ نقطه انجماد آب را کاهش می‌دهد.

قیمت پروپیلن گلیکول

قیمت پروپیلن گلیکول داروسازی

فروش پروپیلن گلیکول برای استفاده در طیف وسیعی از داروهای خوراکی، موضعی و وریدی استفاده می شود. همچنین به عنوان تثبیت کننده دارو به عنوان حلال، پروپیلن گلیکول به طور موثری موجب می شود مواد شیمیایی در بدن جذب شوند.

در حالی که نگرانی‌هایی در مورد سمیت پروپیلن گلیکول وجود داشته است، لازم به یادآوری است که ظرف ۴۸ ساعت در بدن تجزیه می شود و هیچ کریستال مضری ایجاد نمی کند. به همین دلیل است که در بدن جمع نمی‌شود.

فروش پروپیلن گلیکول خوراکی در دامپزشکی

پروپیلن گلیکول برای پیشگیری و درمان کتوز در گاوهای شیری تجویز می‌شود. از خرید پروپیلن گلیکول در دامپزشکی به عنوان حلال در داروها استفاده می‌کنند.

فروش پروپیلن گلیکول صنعتی برای سیگار الکترونیکی

سیگارهای الکترونیکی با ضرر کمتری جایگزین سیگار هستند. آنها با گرم کردن کارتریج نیکوتین مایع کار می کنند. این اتفاق زمانی رخ می دهد که کاربر شروع به استنشاق می کند. مایع الکترونیکی از کارتریج به دستگاه بخور منتقل می‌شود. جایی که معمولاً از پنبه. برای خیساندن آن استفاده می شود، گرمای ناشی از استنشاق مایع را به بخار تبدیل می کند

سیگارهای الکترونیکی حاوی چندین ماده شیمیایی هستند که ایمنی آنها بارها و بارها مورد اختلاف قرار گرفته‌اند. پروپیلن گلیکول یکی از این مواد شیمیایی است. مایعی که در کارتریج سیگار الکترونیکی استفاده می شود اغلب حاوی گلیسیرین گیاهی و پروپیلن گلیکول است. اینها همچنین با طعم دهنده ها و نیکوتین مخلوط می شوند.

گلیسیرین ماده ای چسبناک است و وجود آن در مایع الکترونیکی به ضخیم شدن بخار کمک می کند. با این حال پروپیلن گلیکول به عنوان رقیق‌کننده درسیگار الکترونیکی اضافه می‌شود. پروپیلن گلیکول باعث می شود مایع الکترونی به راحتی جذب پنبه در دستگاه بخور شود و چگالی کم آن از جمع شدن باقی مانده در داخل جلوگیری می‌کند.

به روش‌های مشابهی از پروپیلن گلیکول در دستگاه‌های مه زا یا دودزا استفاده می‌شود.

قیمت MPG

روش تولید پروپیلن گلیکول

تولید تجاری پروپیلن گلیکول توسط هیدراتاسیون اکسید پروپیلن انجام می‌شود گلیکول های دی و تری پروپیلن و همچنین مقادیر کمی از گلیکول های بالاتر نیز در واکنش تولید می شوند. واکنش بین اکسید پروپیلن و آب در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱۲ بار انجام می شود. مقدار آب نیز کنترل می شود و گلیکول های مختلف توسط تقطیر جدا می شوند.

علاقه زیادی به تولید پروپیلن گلیکول از منابع تجدید پذیر مانند گلیسیرین وجود دارد. گلیسیرین یک محصول جانبی در تولید بیودیزل است.

همچنین اسید لاکتیک تولید شده توسط تخمیر نشاسته ‌ذرت، دکستروز یا سایر کربوهیدرات ها می تواند به راحتی از پروپیلن گلیکول ۸۶ درصد به ۹۶ درصد هیدروژنه شود.

آیا پروپیلن گلیکول موجود در غذا خطرناک است؟

پروپیلن گلیکول توسط سازمان غذا و دارو به طور کلی بی خطر شناخته می شود. می توان از آن به عنوان افزودنی غذا استفاده کرد یا به عنوان حلال در رنگ‌های خوراکی، امولسیون کننده ها، آنتی اکسیدان ها و آنزیم‌ها نیز مجاز است.

سازمان بهداشت جهانی به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن ۲۵ میلی گرم پروپیلن گلیکول را مجاز می‌داند. به طور کلی به غیر از افراد مبتلا به آلرژی، پروپیلن گلیکول برای افراد دیگر سمی نیست.

مضرات پروپیلن گلیکول

سمیت این ماده بسیار کم است و مشخص نشده است که باعث سرطان، اختلال در باروری یا تولید مثل می‌شود یا خیر. و هیچ گزارشی مبنی بر مرگ هم گزارش نشده است. پس از خوردن ماده غذایی حاوی پروپیلن گلیکول حدود ۴۵ درصد از آن بدون تغییر از طریق کلیه ها دفع می شود و بقیه آن به اسید لاکتیک تجزیه می‌شود.

 هنگامی که مقدار بیش از حد مجاز از این ماده مصرف شود، تجمع اسید لاکتیک می‌تواند منجر به اسیدوز و نارسایی کلیه شود. اسیدوز زمانی اتفاق می‌افتد که بدن نتواند به سرعت از شر اسید خلاص شود، شروع به جمع شدن در خون می‌کند و در عملکرد بدن اختلال ایجاد می‌کند.

نشانه های اصلی مسمومیت با پروپیلن گلیکول شامل تنفس کند، کاهش ضربان قلب و از دست دادن هوشیاری است. با همودیالیز می‌توان ماده را از خون خارج کرد. با این حال مسمومیت بسیار نادر است.

در بزرگسالان با عملکرد طبیعی کبد و کلیه پروپیلن گلیکول خیلی سریع تجزیه و از خون خارج می شود. از طرف دیگر در افراد مبتلا به بیماری کلیوی یا بیماری کبدی این روند ممکن است به درستی کار نکند و منجر به تجمع پروپیلن گلیکول و اسید لاکتیک در جریان خون میشود.

در زنان باردار کودکان و نوزادان زیر چهار سال سطح آنزیمی معروف به الکل دهیدروژناز کمتر است. این آنزیم برای تجزیه پروپیلن گلیکول ضروری است. بنابراین این گروه ها اگر از طریق دارو در معرض مقادیر زیادی قرار بگیرند، ممکن است باعث مسمومیت شان شود.

برخی نیز ادعا می‌کنند پروپیلن گلیکول خطر بیماری‌های قلبی و حملات قلبی را افزایش می دهد. درست است که وقتی پروپیلن گلیکول در مقادیر زیاد یا خیلی سریع تزریق شود، ممکن است افت فشار خون و مشکلاتی در ریتم قلب رخ دهد. اما باید به این نکته توجه داشت که این مشکلات به دلیل دوز بالا در گروه‌های آسیب‌پذیر رخ می دهد.

گزارش‌ها نیز حاکی از این است که پروپیلن گلیکول باعث ایجاد مشکلات مغزی می‌شود، که از علائم آن عصبی شدن شدید، تهوع، سرگیجه و احساسات عجیب می باشد. اگرچه این علائم ترسناک به نظر می‌رسند اما باید تایید کرد که بسیاری از داروها علائم مشابهی را ایجاد می کنند. این ها مواردی هست که یه هنگام خرید و فروش پروپیلن گلیکول می بایست به آن توجه داشت.

واکنش های پوستی و آلرژیک

مطالعات انجام شده بین سه و نیم تا هشت دهم درصد از افراد حساسیت پوستی به پروپیلن گلیکول دارند. شایع ترین واکنش ها ایجاد بثورات پوستی روی بدن است. که این آلرژی پس از مصرف دارو یا غذاهای حاوی این ماده ایجاد شده است. حتی وجود این ماده در شامپو و مرطوب کننده ها نیز باعث به وجود آمدن حساسیت می شود و افرادی که سابقه حساسیت پوستی دارند در معرض حساسیت بیشتری هستند.

 فواید پروپیلن گلیکول

پروپیلن گلیکول عملکردهای زیادی دارد و در انبوهی از محصولات مراقبت از پوست به دلیل کاربردهای متنوع آن قرار می‌گیرد.

آب را جذب می‌کند: پروپیلن رقیق مانند یک مرطوب کننده عمل می کند. به این معنی که به آب متصل می‌شود و باعث آبرسانی به لایه خارجی پوست می‌شود.

هنگامی که در محصولات آرایشی استفاده می شود به پوست ظاهری مرطوب و شبنم گونذمی بخشد. به عنوان مرطوب کننده پوست را با حسی سبک و غیر چسبناک صاف می‌کند.

علائم قابل مشاهده پیری را برطرف می‌کند:  برای پوست های خشک یا پیر بسیار مفید است. با افزایش سن پوست عامل مرطوب کنندگی خود را از دست می دهد و باعث خشکی پوست میشود که این عامل باعث چین و چروک پوست می گردد.

 پروپیلن گلیکول با اتصال به آب موجود در محیط کمک می‌کند که پوست آب خود را از دست ندهد.

نفوذ را افزایش می دهد: پروپیلن گلیکول نفوذ مواد فعال آرایشی از طریق پوست را افزایش می دهد و باعث تأثیر آن بر پوست می‌شود.

از اتلاف آب نیز جلوگیری می‌کند: پروپیلن گلیکول به عنوان نرم کننده یک لایه محافظ روی پوست ایجاد می کند و به صاف و لطیف شدن پوست کمک می‌کند.

برای پوست‌های مستعد آکنه بی خطر است: این ماده چون چربی نیست برای کسانی که آکنه دارند مناسب است.

سوالات متداول 

۱) آیا پروپیلن گلیکول بی‌خطر است؟

سازمان غذا و دارو پروپیلن گلیکول را به عنوان یک ماده افزودنی طبقه‌بندی کرده است که برای استفاده در غذا به طور کلی بی خطر است. کاربرد این ماده برای جذب آب اضافی و حفظ رطوبت در برخی از داروها و مواد آرایشی یا محصولات غذایی می باشد.

۲) آیا پروپیلن گلیکول برای انسان سمی است؟

برخلاف اتیلن گلیکول که یک ماده با سمیت شدید برای انسان است. فروش پروپیلن گلیکول به عنوان یک افزودنی بی خطر برای غذاها و داروها شناخته می شود و به ندرت باعث اثرات سمی می گردد.

۳) آیا پروپیلن گلیکول یک ماده سرطان زا است؟

سازمان بهداشت جهانی و آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان، پروپیلن گلیکول را در دسته مواد سرطان زا طبقه‌بندی نکرده است.

۴) آیا پروپیلن گلیکول ضد عفونی کننده است؟

پروپیلن گلیکول و دی پروپیلن گلیکول اولین‌بار به ترتیب در سال ۱۹۵۰ و ۱۹۵۰ توسط fda برای استفاده در بیمارستان ها به عنوان ماده ضدعفونی کننده هوا ثبت شدند.

فروش پروپیلن گلیکول

حال این سوال پیش می‌آید پروپیلن گلیکول خوراکی را از کجا تهیه کنیم؟

جهت خرید پروپیلن گلیکول خوراکی و صنعتی با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس حاصل فرمایید و پروپیلن گلیکول اصل و با کیفیت را با تضمین اصالت و بهترین قیمت پروپیلن گلیکول در سریع‌ترین زمان ممکن تهیه فرمایید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش پروپیلن گلیکول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *