لورامید- فروش لورامید

خانه » محصولات » لورامید- فروش لورامید

لورامید- فروش لورامید

مشخصات لورامید

نام انگلیسی: Cocamide DEA

نام رایج: لورامید، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید، لوریک آمید، کوکونات لورامید

68603-42-9 :CAS NUMBER

فرمول شیمیایی: CH3(CH2)nC(=O)N(CH2CH2OH)2

 

توضیحات

فروش لورامید

فروش لورامید در حالت معمول به صورت مایع غلیظ سفید مایل به زرد می‌باشد. شما می‌توانید جهت خرید لورامید نارگیل یا کوکونات و استعلام قیمت و به منظورِ خرید اینترنتی لورامید نارگیل، ضمن اطمینان از اصالت محصول، با کارشناسان مجرب مجموعه‌ی اَوِسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

برای استعلام 

قیمت لورامید

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۰۹۳۵۴۵۳۶۲۸۰

۸۶ ۳۲۸ ۸۶ ۰۹۱۲

Call us

خواص شیمیایی و فیزیکی لورامید

نقطه جوش:  ۲۳۸.۹ °C 
چگالی: ۹۷۰.۵۹ گرم بر لیت
جرم مولی: ۲۸۷.۴۴ گرم بر مول
دمای نگهداری: در دمای اتاق و میزان رطوبت کنترل شده قابل نگهداری است.

لورامید چیست؟

لورامید از دسته محصولات مورد استفاده در صنایع مختلف است که نام تجاری آن کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید است و عموما با همین نام شناخته می­شود. این ماده از میوه­ی نارگیل به دست می­آید و برخلاف تصور عموم مردم، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید به عنوان یک ماده­ی طبیعی شناخته نمی­شود لذا در آزمایشگاه­های شیمی این ماده از واکنش دی اتانول آمین با مخلوط اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل به دست می­آید. لورامید مایعی زرد رنگ و شفاف است که ظاهری شربت مانند دارد، این ماده به دلیل بوی منحصر به­ فردی که دارد از عوامل مهم تولید کف و بوی خوب در تولید صابون و انواع مختلف شوینده ­­ها محسوب می­گردد. لورامید یک ماده­ی چرب لوریک اسید است که با نام لوریک آمید نیز شناخته می­شود. PH این ماده تقریبا بین ۹ تا ۱۱ می­باشد و یک ماده­ی قلیایی به شمار می­رود و در گروه مواد فعال سطحی غیر یونی طبقه بندی می­شود. این موضوع به این معنی است که بخش آبگریز کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در PH رایج و موجود در فرآورده­ های آرایشی و بهداشتی، بار الکتریکی ندارد. از آن­جا که این ماده به عنوان یک کنترل کننده­ی ویسکوزیته به شمار می­رود، در صنعت شیمیایی برای جلوگیری از روان نشدن مواد شیمیایی، از آن استفاده می­گردد. این ماده عموما در دمای ۲۰ الی ۲۵ درجه­ی سانتی­گراد محلولی غلیظ به شمار می­رود.

خرید لورامید کوکونات

از دیگر خواص و ویژگی­هایی که می­توان در خصوص لورامید به آن اشاره کرد، خاصیت آنتی استاتیک و افزایش فوم می­باشد که به دلیل داشتن این خاصیت­ها و ویژگی­ها از لوریک آمید در صنایع بهداشتی استفاده می­شود. در تصویر زیر شما می­توانید شکل فرمول شیمیایی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را مشاهده فرمایید.

روش تولید لورامید

این ماده از سه طریق تولید می­گردد. یکی از راه­های به دست آوردن آن از طریق انجام واکنش­ های شیمیایی بر روی روغن نارگیل می­باشد. راه دیگر به دست آوردن لورامید از کوکونات متیل استر است. همچنین می­توان این ماده­ی شیمیایی را از طریق ترکیب روغن نارگیل و روغن سویا نیز تهیه کرد.

یکی از بارزترین روش­های تولید این ماده­ی شیمیایی، استفاده از روش کراچفسکی می­باشد که این روش از طریق واکنش بین دی اتانول آمین و اسید چرب روغن نارگیل صورت می­گیرد. یکی از اصلی و مهم­ترین مزیت­های این روش استفاده نکردن کاتالیزور­ها می­باشد. در این­جا در ابتدای کار DEA تا جایی گرم می­شود که دمای آن به دمای مورد نیاز برای انجام واکنش برسد. در مرحله­ی بعد اسید چربی که تقریبا تا حدود دمای ۱۰۰ درجه­ی سانتی­گراد گرم شده، به واکنش شیمیایی اضافه می­گردد.

انواع  کاربردها

لورامید کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد که در ادامه به بررسی هر یک از کاربردهای این ماده می­پردازیم:

فروش لورامید در صنایع نساجی

در صنعت نساجی از کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید به عنوان یک پاک­کننده استفاده می­شود که هنگام پشم شویی نقش مهمی را ایفا می­کند.

کاربرد لورامید در صنایع آرایشی بهداشتی

از آن­جا که لورامید هم در آب و هم در چربی محلول است، می­تواند آب و روغن را به خوبی پراکنده نماید. این ماده آلودگی­ های مو که عمده­ ی این آلودگی­ها را چربی­ ها تشکیل می­دهند از بین می­برد و به راحتی شست و شو می­دهد. برخلاف بسیاری از صابون­های سنتی و مواد قدیمی که برای شست و شوی سر مورد  د و باعث خوش حالت شدن مو می­گردد. از دیگر ویژگی­های لورامید این است که علاوه بر آب­رسانی به پوست سر و حالت دادن به مو، باعث می­شود که شوره­های مو از بین برود، این ماده در تولید شامپوهای ضد شوره و همچنین شامپوهای بدن نقش بسیار مهمی را ایفا می­کند. همچنین کوکونات لورامید استفاده شده در این نوع شوینده­ها، نوعی سورفاکتانت آنیونی می­باشد. در ادامه به بررسی موردی کاربرد کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی می­پردازیم.

فروش لورامید 100 درصد نارگیل

  • تولید کننده و تثبیت کننده­ی کف
  • به عنولن ماده­ی تولید کننده­ی رنگ مو و لوسیون مو
  • غلیظ کننده­ی شوینده­ها
  • لوسیون بدن و روغن­های معطری و نرم­ کننده­ی پوست
  • تهیه­ی محصولات ضد آب
  • ژل­های بهداشتی دست، اسکرابر و کرم­های مخصوص دست
  • ماده­ی افزودنی واکس
  • شامپوهای سر و بدن
  • استفاده در انواع مواد شوینده
  • صابون­های مایع
  • ماده­ی افزودنی انواع مختلف رزین
  • پاک­کننده­های صورت
  • مرطوب­کننده پوستی
  • محصولات بهداشتی ضد شوره
  • روغن و لوسیون­های بدن
  • محصولات بهداشتی ضد ریزش مو
  • تثبیت کننده­ی لاتکس
  • فرمولاسیون­های ضد آب

فروش لورامید در صنایع شیمیایی

این ماده به عنوان تثبیت کننده­ی رنگ در صنایع تولیدکننده­ی رنگ استفاده می­گردد. همچنین در برخی از موارد فلزات را با این ماده پوشیده می­کنند، لذا این ماده به دلیل داشتن خاصیت ضد زنگ از خوردگی و اکسید شدن فلزات جلوگیری می­کند و برای آن­ها ماندگاری و دوام بالاتری را به ارمغان می­آورد. همچنین لازم به ذکر است که این ماده به عنوان امولسیفایر در صنعت داروسازی و کشاورزی نقش مهمی را ایفا می­کند. لورامید به عنوان یک عامل متوازن­کننده­ی رنگ در ساختار رنگ­های شیمیایی نقش بسیار مهمی را ایفا می­کند.

خواص فیزیکی و شیمیایی لورامید

دمای جوش محصول لورامید نزدیک به ۱۶۹ تا ۲۷۵ درجه­ی سانتی­گراد می­باشد، همچنین دمای ذوب این ماده حدودا ۲۲ تا ۴۰ درجه­ی سانتی­گراد است. در آزمایشگاه­های شیمی برای به دست آوردن محلول قلیایی این ماده را در دمای ۲۵ درجه­ی سانتی­گراد با آب حل می­کنند، محلول­های قلیایی برای سلامتی انسان عوارضی بسیار خطرناکی دارند و ممکن است در برخی از موارد منجر به مرگ فرد گردند، به همین دلیل در صورت قورت دادن یا تنفس این ماده­ی شیمیایی حتما به پزشک مراجعه فرمایید و از خطرات احتمالی که ممکن است سلامت شما را به خطر بیاندازد جلوگیری کنید.

انواع لورامید

  • لورامید ۱۰۰
  • لورامید ۷۵
  • لورامید ۵۰
  • سویامید

سویامید چیست؟

سویامید که با نام سویامید دی اتانول آمید نیز شناخته می­شود از دسته اسیدهای چرب است که از مشتقات DEA می­باشد و PH آن نزدیک به عدد ۹ است. سویامید دی اتانول آمید به دو شکل مایع و جامد تولید می­شود که رنگ مایع این ماده زرد و رنگ جامد سویامید که عموما به شکل موم تهیه می­شود، زرد و سفید است. سویامید کاربرد گسترده­ای در صنایع بهداشتی دارد و در تولید بسیاری از مواد مانند شوینده­های مایع، محصولات مراقبت از پوست و انواع مختلف شامپو نقش مهمی را ایفا می­نماید.

بازار جهانی فروش لورامید

طی سال­های گذشته، استفاده و تولید لورامید در کشور­های مختلف جهان به منظور تهیه­ و تولید محصولات آرایشی و بهداشتی افزایش یافته و شرکت­های مختلف در تلاش برای عرضه و تهیه­ی این محصول هستند تا نیاز کنونی صنایع آرایشی و بهداشتی به این ماده را برطرف نمایند.

فروش لورامید نارگیل

عوارض جانبی استفاده از لورامید

با توجه به استفاده­ی بسیار زیاد از این ماده در لوازم آرایشی و محصولات مراقبتی شخصی، لورامید تحت آزمایش­های فراوانی قرار گرفته و نتایج آزمایشات موفقیت­آمیز بوده که طبق گفته­ی FDA استفاده از این ماده در محصولات کاملا بی­خطر می­باشد.

بعد از گذر از تمامی این تحقیقات FDA نیز این ماده­ی شیمیایی و سایر فتی اسید دی اتانول آمیدها را به لیست افزودنی­های غذایی غیرمجاز افزود. در پی تمام این قضایا بسیاری از افراد نیز با استفاده از این ماده در محصولات مراقبتی مخالفت خود را نشان دادند. به این دلیل که تحقیقات صورت گرفته بر رت­های آزمایشگاهی نشان داد که حضور این ماده در محصولات سبب تشکیل نیتروزامین می­گردد که سرطان­زا می­باشد. سپس طبق آزمایشات و ارزیابی­های آژانس بین المللی تحقیقات در مورد سرطان (IARC) نشان داده شد که این ماده­ی شیمیایی عامل ایجاد سرطان در بدن ­می­باشد و بعد از این نتایج IARC  استفاده از کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را ممنوع کرد.

لازم به ذکر است که عدم حضور کوکامید در محصولات حاوی مواد نیتروز کننده، سبب تشکیل نیتروزامین­ های سرطان­زا نمی­شود.

تماس با پوست

در پی این آزمایشات، تحقیقات بسیار دیگری نیز صورت گرفت و نتایج حاکی از آن بود که این ماده که به طور روزانه از طریق صابون و شامپو و لوازم بهداشتی و آرایشی دیگر با بدن افراد در ارتباط است و جزء لیست استفاده­ی روزانه­ی آن­ها می­باشد، یک ترکیب سرطان­زا است. همچنین دوزهای پایین استفاده از آن سبب ایجاد واکنش­های آلرژیک در برخی افراد گردیده و می­تواند یک نوع خفیف از درماتیت را ایجاد کند.

شرایط نگهداری و دستورالعمل استفاده از لورامید

نگهداری آن باید در محیطی با دمای ۲۵ تا ۳۵ درجه سانتی­گراد صورت گرفته و حتما در ظرف­های دربسته نگهداری گردد. به وسیله­ی مدت طولانی انبار کردن افت  PH در این محصول ایجاد می­شود. این ماده با توجه به شرایطی که توصیه شد­، تنها می­تواند به مدت یک سال انبار گردد، همچنین لازم به ذکر است در صورتی که مقداری از این ماده به روی زمین ریخته شد، حتما آن قسمت را با استفاده از آب بشویید.

هنگام کار کردن با این ماده­ی شیمیایی حتما باید از ماسک و دستکش استفاده شود و در صورتی که لورامید با پوست و یا چشم  تماس پیدا کرد، اولین مرحله پاک کردن آن، دومین مرحله شستن آن از روی بدن و در سومین مرحله و در اسرع وقت باید به یک مرکز درمان مراجعه شود. علاوه ب این استنشاق و بلع این ماده نیز بسیار خطرناک است، به همین علت هنگام کار کردن با این ماده حتما باید نکات ایمنی را رعایت کرد و همچنین در فضای اتاق از یک تهویه مناسب استفاده شود. در صورتی که این ماده به هر نحوه­ای وارد چشم شما گردید، برای جلوگیری از نابینا شدن چشم فورا با اورژانس تماس حاصل فرمایید. این ماده را دور از دسترس کودکان نگهداری کنید لذا در صورتی که کودک این ماده را ببلعد، ممکن است باعث بروز بیماری­های خطرناکی در بدن فرد بگردد.

لورامید کوکونات

فروش لورامید

این ماده­ی شیمیایی در بسیاری از صنایع قابل استفاده می­باشد. شما می­توانید برای خرید لورامید و همچنین خرید تگزاپن به صورت حضوری به مغازه ­های فروش مواد شیمیایی مراجعه کنید، اما یک راه آسان و سریع خرید این ماده به صورت آنلاین می­باشد. اوسینا شیمی یک آنلاین ­شاپ فروش مواد شیمیایی می­باشد که شما می­توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را از این سایت خریداری کنید. به وسیله­ ی تماس با انواع راه­های ارتباطی این مجموعه می­توانید از قیمت روز لورامید آگاه شده و استعلام مواد مورد نظرتان را از کارشناسان مجموعه بگیرید.

سوالات متداول

  • امولسیفایر چیست؟

امولسیفایر یک سورفاکتانت است که یک قسمت آن محلول در چربی و قسمت دیگر آن محلول در آب است. امولسیفایر بعد از فرایند میسلی شدن، کشش سطحی را به حداقل مقدار می­رساند و باعث جدایی آب از روغن می­شود. این ماده به دلیل داشتن این ویژگی مهم و پرکاربرد در جدایی روغن نارگیل از آب و تهیه ­ی لوریک آمید نقش مهمی را ایفا می­نماید.

  • آیا لورامید از میوه یا ماده­ی دیگری به ­جز نارگیل می­تواند استخراج شود؟

در حال حاضر هیچ ماده­ی دیگری نتوانسته جایگزین نارگیل یا کوکونات شود و می­توان گفت که کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید را تنها می­توان از طریق روغن­ های موجود در میوه ­ی نارگیل به دست آورد.

  • آیا لورامید عوارض جانبی دارد؟

بله، با انجام تحقیقات مختلفی بر روی این ماده نشان داده شده است که، استفاده ­ی روزانه و مکرر از آن سبب بروز سرطان می­شود.

  • آیا می­توان این ماده به صورت آنلاین سفارش و خریداری نمود؟

بله مجموعه­ ی اوسینا شیمی با تجربه­ ی بالا و کارکنان مجرب اقدام به فروش انواع مواد شیمیایی می کنند و شما می­توانید به راحتی و تنها با یک تماس از قیمت محصول مطلع شده و خرید خود را انجام دهید. کارشناسان اوسینا شیمی همه روزه آماده­ ی راهنمایی شما هستند.

فروش لورامید

برای مشاوره و استعلام قیمت لورامید با کارشناسان مجموعه اَوِسینا شیمی تماس بگیرید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “لورامید- فروش لورامید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگشت به بالا