خرید گلیسیرین

خانه » محصولات » خرید گلیسیرین

خرید گلیسیرین

مشخصات خرید گلیسرول

نام انگلیسی : glycerol

نام متداول: گلیسیرین

فرمول شیمیایی گلیسیرین: C3H8O3

56-81-5 : Cas Number

توضیحات

خرید گلیسیرین (گلیسرول)- آزمایشگاهی و صنعتی

خرید گلیسیرین (فروش گلیسیرین) یا گلیسرول به‌صورت یک مایع بدون رنگ بدون بو و چسبناک است که مزه شیرین و غیر سمی دارد.

خواص شیمیایی گلیسیرین

نقطه ذوب: ۶۴.۰ درجه فارنهایت ۲۹۰/۹۰ درجه کلوین ۱۷٫۸ درجه سانتی‌گراد

نقطه‌جوش: ۵۶۳ درجه فارنهایت ۲۹۰ درجه سانتی‌گراد

چگالی: g/cm3 1.261

دمای اشتعال: ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد closed up

۱۷۶ درجه سانتی‌گراد open up

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک جز اصلی‌تری گلیسیرید است از خرید گلیسیرین به‌عنوان یک ماده نگه‌دارنده و نرم‌کننده در محصولات زیبایی ازجمله صابون‌ها لوسیون ها براق‌کننده‌های لب مواد آرایشی و اسکراب بدن استفاده می‌شود.

برای اطلاع از موجودی،

قیمت گلیسیرین

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۰۹۳۵۴۵۳۶۲۸۰

پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ و پنج شنبه ۹ الی ۱۳:۳۰

Call us

دلیل اینکه گلیسیرین را به مواد مراقبت زیبایی اضافه می‌کند چیست؟

دلیل اینکه گلیسیرین را به مواد مراقبت زیبایی اضافه می‌کنند این است که به حفظ رطوبت کمک می‌کند و برای همه نوع پوستی مناسب است و عوارض جانبی ندارد. قیمت گلیسیرین ارزان است و همه افراد می‌توانند به سراغ خرید گلیسیرین بروند. گلیسیرین غیر سمی است و برای محصولات مراقبت پوست نوزادان و کودکان استفاده می‌شود ساختار رطوبت آور گلیسیرین آن را به بهترین محصول برای پوست‌های خشک تبدیل کرده است. زیرا فقط مقدار مناسب رطوبت برای آب‌رسانی را جذب می‌کند و همچنین مانعی برای به هدر رفتن رطوبت است.

کاربردهای گلیسیرین

مصرف گلیسیرین در کشاورزی

حفظ شاخ و برگ گیاهان با گلیسیرین

خرید گلیسیرین در صنعت گل سرخ زینتی و فرآوری شاخ و برگ‌های زینتی به کار می‌رود گلیسیرین کمک به حفظ مواد در گیاهان می‌کند و مانع خشک شدن کامل سلولز می‌شود که این امر باعث ماندگاری گیاه می‌شود. حدود نیمی از وزن گیاه آب است که مانع شکننده بودن آن می‌شود و در صورت کاهش آب باعث خشک شدن گیاه می‌شود که استفاده از گلیسیرین مانع این امر می‌شود.

مواد شیمیایی رطوبت ساز به ۴ دسته تقسیم می‌شود:

قندها مانند سوربیتول و ساکارز

نمک کلرید کلسیم. کلسیم ۲ کلریدت سدیم

پلیولها گلیسرول و گلیکول‌ها

ترکیبات آمونیوم

گلیسرول کارآمدترین ماده رطوبت ساز است زیرا بیشترین ظرفیت جذب آب را دارد. از دی اتیلن گلیکول و پلی‌اتیلن گلیکول‌ها به‌عنوان رقیق‌کننده برای گل و گیاهان زینتی استفاده می‌شود.

خرید گلیسیرین و صنایع غذایی

در مواد غذایی و نوشیدنی‌ها گلیسرول به‌عنوان یک ماده مرطوب‌کننده حلال و شیرین‌کننده عمل می‌کند و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند و همچنین در غذاهای کم‌چرب به‌عنوان حجیم کننده استفاده می‌شود.

از گلیسرول به‌عنوان یک جایگزین قند می‌توان استفاده کرد تقریباً ۲۷ کیلوکالری در هر قاشق چای‌خوری مانند ساکاروز شیرین است و برای جلوگیری از یخ زدن هم به مواد غذایی اضافه می‌شود.

گلیسیرین در دسته کربوهیدرات‌ها است شامل کلیه عناصر مغذی به‌ استثنای پروتئین و چربی است. چگالی مشابه حق ندارد اما متابولیک و متفاوتی در بدن به وجود می‌آورد؛ بنابراین برخی طرفداران رژیم غذایی گلیسرول را به‌عنوان یک شیرین‌کننده سازگار با رژیم‌های کربوهیدرات قبول می‌کند.

فروش گلیسیرین در صنایع پزشکی

گلیسیرین خاصیت ضد میکروبی و ضدویروسی دارد و ازنظر fda تائید شده است. که برای ترمیم زخم‌ها اثرگذار است و تقریباً التهاب زخم‌ها پس از تقریباً دو ساعت از زمان استفاده کاهش می‌یابد و برای مراقبت‌های بعد از سوختگی به‌جز سوختگی درجه سوم تائید شده است. از گلیسیرین در شربت‌های سرفه خمیردندان‌ها و دهان‌شویه‌ها و محصولات مراقبت از پوست کرم اصلاح مراقبت از مو صابون‌ها یافت می‌شود و در فرم‌های جامد به‌عنوان نگه‌دارنده قرص استفاده می‌شود. گلیسیرین همچنین در بانک‌های خون به‌عنوان مانعی برای انجماد گلبول‌های قرمز استفاده می‌شود از صابون‌های گلیسیرین برای افراد باپوست خشک استفاده می‌شود زیرا خاصیت مرطوب‌کنندگی آن مانع خشکی پوست می‌شود و از شیاف گلیسیرین به‌عنوان یک ملین استفاده می‌شود. با کشیدن آب به داخل روده بزرگ باعث تحریک کریستالیس و درنتیجه تخلیه می‌شود کلسترول به‌صورت خوراکی اغلب با آبمیوه مخلوط می‌شود تا باعث کاهش طعم شیرین آن شود.

از خرید گلیسیرین برای تولید نیتروگلیسیرین استفاده می‌شود که ماده اصلی مواد منفجره مختلف مانند دینامیت است و از گلیسیرین به‌عنوان پرکننده فشارسنج استفاده می‌شود.

جرم گوش ماده‌ای است که توسط غده‌هایی که در پوست کانال گوش وجود دارند ترشح می‌شود که گاهی اوقات این جرم‌ها باعث بسته شدن گوش می‌شود پزشکان برای شستشوی گوش از قطره‌هایی که حاوی گلیسیرین است استفاده می‌کنند.

فروش گلیسیرین در صنعت

گلیسرول عمدتاً از بیودیزل تولید می‌شود و بدین ترتیب می‌توان از آن به‌عنوان سوخت‌های تجدید پذیر برای مواد صنعتی مورداستفاده قرار گیرد.

گلیسرول ماده اصلی در رزین‌ها و ساخت مینای دندان و رنگ‌های نمای ساختمان‌ها است بنابراین باعث تقاضای بازار خرید گلیسرول می‌شود پیش‌بینی می‌شود صنعتگری سلول از بیودیزل تا سال ۲۰۲۴ از سوی نیم میلیارد دلار فراتر رود.

به دلیل اینکه گلیسیرین ماده اصلی در شوینده‌های بدن و شامپوها است و یک عامل اصلی چرخه سازی به‌حساب می‌آید افزایش رو به رشدی را در این صنعت خواهیم دید. بازار خرید گلیسیرین در کره جنوبی استرالیا ژاپن هند و چین رو به افزایش است.

در صنعت دخانیات هم ماده تشکیل‌دهنده مایعات الکترونیکی برای ساخت سیگارهای الکترونیکی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده حجم بالای بازار گلیسیرین در برزیل به دلیل رشد صنعت داروسازی در آن کشور چشمگیر باشد.

صنعت فیلم‌سازی

از فروش گلیسیرین در صنعت فیلم‌سازی هنگام فیلم‌برداری از صحنه‌هایی که به جهت طراحی زمین باید خیس دیده شود از مخلوط آب و گلیسیرین استفاده می‌کنند تا مناطق آبپاشی شده سریع خشک نشود.

عوارض گلیسیرین

فروش گلیسیرین به صورت یک محصول طبیعی است و عوارض جانبی زیادی گزارش نشده است. اما همیشه احتمال بروز یک واکنش آلرژیک وجود دارد. اگر قرمزی و خارش هنگام استفاده از گلیسیرین داشتید بلافاصله از مصرف محصول خودداری کنید و به دنبال یک کالای جایگزین باشید که حاوی گلیسیرین نباشد.

روش تولید گلیسیرین

نیاز به جایگزینی سوخت‌های فسیلی باعث توسعه سوخت‌های تجدید پذیر مانند بیودیزل می‌شود. در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ تولید بیودیزل از پانزده به ۴۳۰ هزار بشکه افزایش یافت در فرآیند تولید بیودیزل از انتقال روغن‌های گیاهی گلیسرول به‌عنوان یک ماده فرعی تولید می‌شود به‌طورمعمول تولید ۱۰۰ کیلوگرم بیودیزل تقریباً ۱۰ کیلوگرم گلیسرول با خلوص تقریباً ۵۰ تا ۵۵ درصد تولید می‌کند.

در حال حاضر گلیسرول به‌طور عمده به‌عنوان یک ماده شیمیایی واسطه برای تولید محصولات آرایشی بهداشتی غذایی و دارویی استفاده می‌شود گلیسیرین را می‌توان با استفاده از فرآیندهای مختلف و مواد اولیه خوراکی تولید کرد به‌عنوان‌مثال می‌توان آن را با سنتز پروپیلن از طریق چندین مسیر مانند هیدرولیز روغن یا با ترشح اسیدهای چرب به دست آورد همچنین می‌توان با تخمیر مخمرهایی ازجمله ساکارومایسس، سرویز یا باکتری‌هایی مانند باسیلوس سوبتیلیس تولید کرد.

خطرات گلیسیرین

گلیسیرین به‌طورکلی به‌عنوان ماده‌ای در نظر گرفته می‌شود که هیچ اقدامات احتیاطی خاصی برای استفاده از آن لازم نیست بااین‌حال قابل اشتعال است و همین‌طور چرب است و ممکن است اگر روی زمین ریخته شود لغزنده باشد.

راهنمای ایمنی کار با گلیسیرین

هنگام تماس چشمی و یا تماس باپوست بلافاصله با آب شستشو شود در صورتی که بلع زیاد است فوراً به پزشک مراجعه شود گلیسیرین به‌طور گسترده در غذاها استفاده می‌شود بنابراین به‌طور تصادفی اگر مقدار کمی از آن چشیده شود بعید است ضرر داشته باشد در هنگام کار با گلیسیرین و برای جلوگیری از تماس پوست و چشم از ماسک و لباس مخصوص و عینک استفاده شود.

شرایط نگهداری گلیسیرین

در ظرف دربسته نگهداری کنید و در دمای -۲۰ درجه سانتی‌گراد ذخیره کنید و هنگام حمل‌ونقل هم ماده پرخطر محسوب نمی‌شود.

سؤالات متداول در مورد گلیسیرین:

  1. کاربردهای گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین به‌عنوان مرطوب‌کننده برای درمان یا جلوگیری از خشکی و پوسته‌پوسته شدن و خارش پوست و تحریکات جزئی پوستی مانند سوختگی پوست در اثر پرتودرمانی و سوختگی پوشک استفاده می‌شود.

۲. آیا گلیسرول همان گلیسیرین است؟

لیست رول‌ها ترکیب تریول هستند که در بسیاری از موارد به‌صورت خالص یا مخلوط مورداستفاده قرار می‌گیرد اما گلیسیرین نام تجاری گلیسرول است خالص نیست و از ۹۵ درصد گلیسرول تشکیل‌شده است.

۳. آیا گلیسیرین از پوست محافظت می‌کند؟

گلیسیرین پوست را جوان نگه می‌دارد استفاده از گلیسیرین روی پوست رطوبت موجود در پوست را نگه می‌دارد و به آن جوانی و شادابی می‌بخشد و باعث کاهش چین‌وچروک می‌شود و علم عملکرد پیری پوست را کاهش می‌دهد و پوست را نرم و صاف می‌کند.

۴. آیا مصرف خوراکی گلیسیرین مضر است؟

ازآنجاکه گلیسیرین نوعی الکل قند است که بدن شما قادر به جذب آن نیست، مصرف زیاد آن باعث اسهال می‌شود.

۵. گلیسیرین از چه چیزی تهیه می‌شود؟

گلیسیرین گیاهی که به‌عنوان گلیسرول یا گلیسیرین نیز شناخته می‌شود یک مایع شفاف است که معمولاً از روغن سویا نارگیل یا روغن خرما تهیه می‌شود بی‌بو است و طعم ملایم و شیرینی با قوام شربت مانند دارد.

خرید گلیسیرین

برای خرید گلیسیرین با کارشناسان فروش مواد شیمیایی اوسینا شیمی تماس بگیرید و گلیسیرین اصل و باکیفیت را در سریعترین زمان ممکن با تضمین اصالت تهیه کنید.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرید گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *