فروش استئاریل الکل

مشخصات استئاریل الکل

شکل ظاهری:پودر سفید رنگ نامحلول در آب

نام انگلیسی : Stearyl Alcohol 

نام رایج: استئاریل الکل – ستو استئاریل الکل – اکتا دسیل الکل

Cas Number:112-92-5

Merck Catalogue Number: 807680

توضیحات

فروش استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل یا ۱-اکتادکانول به شکل پودر سفید رنگ نامحلول در آب و در حقیقت یک ترکیب آلی محلول در چربی است. این الکل شبیه به سایر الکل ها نبوده و مصرف آن بیشتر در صنعت آرایشی و بهداشتی است. جهت خرید استئاریل الکل، و همچنین جهت اطمینان از کیفیت محصول و استعلام قیمت استئاریل الکل، با کارشناسان مجرب مجموعه‌ اَوِسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

برای استعلام

قیمت استئاریل الکل

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۴۵۶۸۷۶۸

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ و پنج شنبه ۹ الی ۱۳:۳۰

Call us

استئاریل الکل چیست؟

فروش استئاریل الکل با فرمول شیمیایی CH۳(CH۲)۱۶CH۲OH به صورت ترکیبی ارگانیک یا آلی است که به شکل پودر یا دانه های سفید رنگ و محلول در چربی، به عنوان ماده اولیه در صنعت تولید روان کننده، رزین، عطر و لوازم آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی به عنوان نرم کننده، امولسیون کننده و غلیظ کننده مورد استفاده قرار می گیرد. استئاریل الکل در محصولات مراقبت شخصی، عمدتا لوسیون های پوست، محصولات مو و کرم ها به ایجاد کرم با بافت نرم تر، لوسیون غلیظ تر و محصولات فومی پایدارتر کمک می کند.

گاهی اوقات الکل های چرب را به دلیل فرمول شیمیایی آنها الکل های زنجیره بلند نیز می نامند. این الکل ها معمولا دارای تعداد زوج اتم کربن هستند که یک گروه الکل منفرد (–OH) به آخرین کربن متصل است. ستیل و استئاریل الکل ها به جلوگیری از تفکیک شدن کرم ها به روغن و مایع کمک می کنند. این ماده شیمیایی به حفظ مایع و روغن در کنار هم کمک می کند و به عنوان امولسیفایر شناخته می شود. همچنین می تواند یک محصول را غلیظ تر کرده یا توانایی محصول برای کف کردن را افزایش دهد.

استئاریل الکل چیست؟

ساختار استئاریل الکل

استئاریل الکل در حقیقت از روغن نارگیل و هسته خرما به دست می آید. روغن ها به الکل تبدیل می شوند، تقطیر می شوند و به استئاریل الکل هیدروژنه تبدیل می شوند. از دیگر موادی که برای این منظور در تولید محصول استفاده می شود، می توان به واکس های مصنوعی، واکس های نفتی، سیلیکون ها و سایر روغن های اصلاح شده اشاره کرد.

تفاوت فروش استئاریل الکل با ستیل الکل در چیست؟ استئاریل الکل به دلیل طول زنجیره کربنی طولانی ‌تر، محصولی سفیدتر و مات ‌تر تولید می‌ کند. ستیل الکل در هنگام استفاده راحت تر می شکند. بنابراین قابلیت پخش سریع تری داشته و می تواند آب بیشتری نسبت به استئاریل الکل در خود نگه دارد، زیرا آبدوست تر است. این مسئله منجر به فاز ژلی بالاتر می شود که به معنای ویسکوزیته بالاتر است. با این حال استئاریل الکل ساختار کریستالی متفاوت و قطبیت کمتری دارد، در نتیجه ویسکوزیته پایدارتری دارد. درست برخلاف ستیل الکل که ویسکوزیته آن می تواند در طول زمان افزایش یابد.

استئاریل الکل یک محصول طبیعی است که در گونه ای پلاموزا و نوعی بلوبری و بسیاری از موجودات دیگر یافت می شود. این الکل زنجیره بلند از یک هیدروکسی در C-1 زنجیره اشباع بدون شاخه (متشکل از ۱۸ اتم کربن) تشکیل شده است. نقش آن نیز به عنوان متابولیت گیاهی، انسانی و جلبکی است. این الکل چرب، یک الکل اولیه است و از یک هیدرید اکتادکان مشتق می شود. استئاریل الکل در بیوسنتز لیپیدها و سایر اجزای طبیعی سلولی استفاده می شود و برای تولید انرژی وارد مسیرهای متابولیکی می شود. این الکل چرب به راحتی به اسید استئاریک، یکی دیگر از ترکیبات رایج بافت پستانداران تبدیل می شود.

کاربردهای فروش استئاریل الکل

می‌توان فروش استئاریل الکل در صنایع را مرهون خاصیت نرم کنندگی بالای آن دانست. استئاریل الکل به عنوان یک امولسیفایر و غلیظ کننده در محصولات عمل کند. در محصولات استیکی، مانند دئودورانت ها و ضد تعریق ها (مام)، به امولسیون شدن ماده فعال و عطر در پایه موم کمک می کند و به اصلاح بافت فیزیکی پایه مومی این لوازم بهداشتی کمک می کند. اگر تا به حال از لوسیون‌، شامپو یا نرم‌کننده‌ ها استفاده کرده ‌اید، ممکن است متوجه شده باشید که حاوی ماده ‌ای شیمیایی به نام استئاریل الکل هستند. خبر خوب این است که این الکل برای شما، پوست یا موهایتان “بد” نیست. مهمتر از همه، استئاریل الکل بسیار متفاوت از الکل های “معمولی” مانند اتانول است. شما باید به عنوان مصرف کننده همیشه مراقب سلامتی پوست و موی خود باشید. بنابراین آگاهی از مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی و بهداشتی مورد مصرف شما، امری مهم است.

این الکل لزوما آنقدر مفید نیست که مجبور باشید برای خرید استئاریل الکل بیرون بروید و به دنبال آن بگردید. احتمالا در حال حاضر در بسیاری از محصولاتی که استفاده می‌کنید، چه بدانید و چه ندانید، وجود دارد. پس اساسا، لازم نیست که برای یافتن استئاریل الکل در محصولات، تلاش کنید، اما لازم نیست مانند سایر الکل ها از آن اجتناب کنید. اما در مورد استفاده، بهترین گزینه این است که از موادی که این الکل در آن ها استفاده شده یک یا دو بار در روز (با توجه به اینکه اغلب در مرطوب کننده ها یافت می شود) استفاده کنید.

کاربرد استئاریل الکل در کرم و لوازم آرایشی و بهداشتی

از مهم‌ترین دلایل فروش استئاریل الکل افزایش غلظت محصولات و بی ضرر بودن آن برای استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی است. استئاریل هپتانوات، استر استئاریل الکل و هپتانوئیک اسید (انانتیک اسید)، در اکثر خط چشم های آرایشی یافت می شوند. استئاریل الکل همچنین در صورت اعمال روی سطح آب به عنوان یک لایه سرکوب کننده تبخیر کاربرد دارد. از جمله محصولات بهداشتی و آرایشی که در آنها از این الکل استفاده شده است می توان به لوسیون های پوست، مرطوب کننده ها، کرم های پوست، ضد آفتاب، شامپو، نرم کننده ها، کرم های رفع موهای زائد، موس مو، کرم ضد وز مو، رنگ مو و ریمل ها اشاره کرد. محققان معتقدند که دلیل اصلی رایج شدن استفاده از این الکل در محصولات مراقبت پوستی به دلیل فرمولاسیون و توانایی آن در عمل به عنوان یک امولسیفایر است که موجب می شود روغن و آب ترکیب شوند تا محصولات در نهایت با غلظت بالاتر و از نظر آرایشی دلپذیرتر به نظر برسند.

خرید استئاریل الکل در کرم

کاربرد فروش ستو استئاریل الکل در داروسازی

این ماده در بیوسنتز لیپیدها و سایر اجزای طبیعی سلولی استفاده می شود و برای تولید انرژی وارد مسیرهای متابولیکی می شود. در صنایع دارویی و آرایشی استئاریل الکل را می توان به عنوان تثبیت کننده امولسیون، ماده معطر، عامل فعال سطحی/ امولسیون کننده، تقویت کننده کف و به عنوان عامل افزایش ویسکوزیته استفاده کرد. این ماده به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده پمادهای هیدروفیل (آبدوست) و وازلین است و در تهیه کرم ها نیز استفاده می شود. این الکل به خوبی از دستگاه گوارش جذب نمی شود.

آیا استفاده از استئاریل الکل ضرر دارد؟

در زمان خرید استئاریل الکل حتما متوجه تفاوت ترکیب شیمیایی آن با الکل های رایج خواهید شد. در استئاریل الکل، گروه الکل (-OH) به یک زنجیره بسیار طولانی از هیدروکربن ها (چربی ها) متصل است. این ویژگی به الکل های چرب اجازه می دهد تا آب را به دام بیندازند و حس آرامش بخشی به پوست دهند. مواد شیمیایی که باعث صاف شدن پوست می شوند، نرم کننده نامیده می شوند. آنها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست عمل می کنند تا رطوبت داخل پوست را حفظ کنند. در این زمینه پنل تخصصی بررسی مواد آرایشی (CIR) در سال ۱۹۸۸ به این نتیجه رسید که الکل های چرب، از جمله استئاریل الکل، برای استفاده در محصولات آرایشی بی خطر هستند و پس از آن بررسی های بعدی در سال ۲۰۰۵ نیز این نتایج را تایید کرد. در مطالعات بالینی، استئاریل الکل سمیت قابل توجهی نداشت و غیرجهش زا شناسایی شد.

فروش استئاریل الکل برای کمک به نرم شدن پوست و مو و ضخیم شدن و تثبیت محصولات آرایشی مانند لوسیون ها و محصولات مو است. استئاریل الکل به عنوان یک نرم کننده، ماده ای موثر برای تسکین و التیام پوست خشک محسوب می شود و اگر پوست بسیار حساسی دارید، احتمالا نیازی به اجتناب از محصولات حاوی استئاریل الکل ندارید. با توجه به ساختار شیمیایی، استئاریل الکل حتی توسط FDA نیز به عنوان یک ماده مجاز روی محصولات با برچسب “بدون الکل” نشان داده می شود.

نکات مهم در خرید استئاریل الکل

در زمان فروش استئاریل الکل، نام این ماده اغلب در لیست محصولات به شکل Cetearyl alcohol یا stearyl alcohol دیده می شود، اما ممکن است نام های دیگری نیز داشته باشد. نامهای دیگر آن: (C16-C18) آلکیل الکل، الکل C1618، الکل C16-18، ستواستئاریل الکل، ستیل/ استئاریل الکل، ۱-اکتادکانول مخلوط با ۱-هگزادکانول است. اگر پنل راهنمای مواد تشکیل دهنده کرم یا لوسیون ها را بررسی کنید، به احتمال زیاد این الکل را در لیست خواهید دید. بنابراین عملا هر کسی می‌تواند از محصولات دارای الکل استئاریل استفاده کند. استفاده از آن بی خطر بوده و خطر قابل توجهی برای تحریک پوست یا عوارض جانبی ندارد.

نکته پایانی در مورد فروش استئاریل الکل این است. درست نیست یک بیانیه کلی برای استفاده از همه الکل ها ارائه دهیم و بخواهیم تا در محصولات مراقبت از پوست از آنها اجتناب شود. همچنین درست نیست که بگوییم هر الکلی در مراقبت از پوست برای شما بی ضرر است. شما باید نوع الکل، مورد استفاده و عملکرد آن را در نظر بگیرید. در مورد استئاریل الکل، شما با ماده ای مواجه نیستید که نیاز باشد از آن اجتناب کنید.

فروش ستو استئاریل الکل

سوالات رایج هنگام خرید استئاریل الکل

۱- آیا استئاریل الکل مانند سایر الکل ها برای پوست ضرر دارد؟

شاید شنیده باشید که باید از مصرف محصولات پوست و مو حاوی الکل خودداری کنید. دلیل این است که بسیاری از الکل ها، مانند اتانول یا الکل های مالشی، بسیار خشک کننده هستند. پس استفاده از الکل های معمولی بر روی پوست و مو می تواند منجر به خارش، پوسته پوسته شدن و لایه برداری از پوست شود. در واقع، الکل ‌ها به دلیل قابلیت خشک ‌کردن سریع و سفت‌ کنندگی پوست معمولا در محصولاتی مانند قابض ‌ها، ضدعفونی‌ کننده‌ های دست و افترشیوها یافت می ‌شوند. اما الکل‌های چرب، مانند استئاریل الکل، به دلیل ساختار شیمیایی ‌شان، مانند سایر الکل‌ها روی پوست اثر ندارند.

۲- استئاریل الکل از چه چیزی ساخته شده است؟

ستیل و استئاریل الکل ها اغلب از روغن نارگیل، نخل، ذرت، یا روغن گیاهی سویا، و این روغن ها به طور معمول از درختان نارگیل، درختان نخل، و گیاه ذرت یا گیاه سویا به دست می آیند.

۳- آیا استئاریل الکل برای پوست مفید است؟

از آنجایی که استئاریل الکل یک الکل چرب است، (خشک کننده نیست، تحریک کننده نیست و معمولاً در صورت استفاده مداوم مفید است)، این ماده به عنوان نرم کننده عمل کرده و با ایجاد لایه محافظ بر روی سطح، پوست را صاف و نرم می کند و به جلوگیری در از دست رفتن رطوبت کمک می کند. استئاریل الکل که اغلب با ستیل الکل ترکیب می‌شودcetearyl  الکل را ایجاد می کند که چنین خاصیت نرم کنندگی دارد.

۴- آیا فروش استئاریل الکل عوارض جانبی دارد؟

به طور خلاصه، هیچ موردی از عوارض جانبی وجود ندارد. این الکل یکی از مواد اولیه است که توسط اکثریت افراد به خوبی تحمل می شود و احتمال ایجاد مشکل بسیار کم است.

خرید استئاریل الکل

شما عزیزان می توانید برای استعلام قیمت استئاریل الکل و خرید این ماده با کارشناسان مجموعه اَوِسینا شیمی تماس بگیرید.

Go to Top