فروش سدیم لوریل سولفات

مشخصات سدیم لوریل سولفات

نام انگلیسی: Sodium lauryl sulfate

نام رایج: سدیم لوریل سولفات (SLS) – سدیم دودسیل سولفات (SDS)

مشخصات ظاهری محصول: جامد سفید یا کرم رنگ و بدون بو

فرمول شیمیایی: NaC12H25SO4

CAS number:151-21-3

Merck Catalogue Number: 822050

توضیحات

فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات -خرید سدیم لوریل سولفات( SLS) با ضمانت اصل بودن و گواهینامه های مربوطه در کوتاه ترین زمان ممکن همراه با بسته بندی مناسب و پایین ترین قیمت سدیم لوریل سولفات تقدیم شما عزیزان می کنبم.

برای اطلاع از موجودی،

قیمت سدیم لوریل سولفات

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۴۵۶۸۷۶۸

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

پاسخگویی شنبه تا چهارشنبه ۹ الی ۱۷ و پنج شنبه ۹ الی ۱۳:۳۰

Call us

مشخصات شیمیایی و فیزیکی سدیم لوریل سولفات

نام عمومی: سدیم لوریل سولفات

فرمول مولکولی: NaC۱۲H۲۵SO۴

شکل فیزیکی: جامد سفید یا کرم رنگ

سدیم لوریل سولفات چیست؟

محصول سدیم لوریل سولفات یکی از رایج ترین سورفکتانت های آنیونی می باشد که در تهیه ی مواد شوینده از قبیل شامپو، صابون، خمیر دندان و همچنین بسیاری از محصولات پاک کننده و زیبایی به کار گرفته می شود و ساختار شیمیایی  آن به شکل زیر می باشد:

این ماده به عنوان یک امولسیون‌کننده، تسریع‌کننده انحلال، پُف‌دهنده و کف‌کننده عمل می کند و از آن در صنایع شویندگی، مواد غذائی و پزشکی استفاده می‌شود، این ماده به هر نسبتی در آب حل می شود و به علت تجزیه پذیر بودن، از نظر زیست محیطی دارای اهمیت زیادی می باشد. سدیم لوریل سولفات می تواند از نفت، روغن نخل و یا روغن نارگیل تهیه شود.

دو دسیل سولفات مرک

چگونگی عملکرد سدیم لوریل سولفات

قبل از آشنایی با عملکرد این ماده بهتر است با خاصیت آمفیلیک آشنا شوید.

در بیوشیمی به ترکیباتی که دارای یک سر آب گریز(هیدروفوب) و یک سر آبدوست(هیدروفیل) باشند، ترکیباتی با خاصیت آمفیلیک گفته می‌شود.

محصول سدیم لوریل سولفات مانند سایر سورفکتانت ها یه علت داشتن خاصیت آمفیلیک جز یکی از مناسب ترین اجزای شوینده ها قرار گرفته است. سورفکتانت ها دارای خواص پاک کنندگی و کف کنندگی می‌باشند. سورفکتانت ها به چهار دسته كاتيوني، آنيوني، آمفوتري و غیریونی تقسیم بندی می شوند. سورفکتانت های آنیونی از جمله  سدیم لوریل سولفات، سورفکتانت هایی هستند که پاک کنندگی و کف کنندگی بالایی دارند ولی متاسفانه تحریک کنندگی بالایی هم دارند که در استفاده از آنها و میزان استفاده باید به این نکته توجه کرد.
عملکرد این ماده اینگونه است که مولکول سدیم لوریل سولفات به سطح مایع مهاجرت کرده و در آنجا با سایر مولکول هلی SLS تجمع کرده و باعث کاهش کشش سطحی مایع می گردد. در نتیجه مایع می تواند راحت تر پخش شود. در نهایت با کاهش کشش سطحی و جداسازی مولکول ها، بین شوینده و مثلا پوست اثر متقابل ایجاد می‌گردد.

تولید سدیم لوریل سولفات

همانطور که گفته شد این ماده از نفت، روغن نخل و یا روغن نارگیل بدست می آید به اینصورت که با هیدرولیز روغن موجود در هسته ی میوه ها و یا نارگیل اسید چرب به دست می آید، سپس این اسید چرب به الکل کاهش داده می شود و با این کار لوریل الکل بدست می آید و در ادامه ، لوریل الکل با سولفوریک اسید واکنش داده و هیدروژن لوریل سولفات تولید می شود. و در نهایت با خنثی سازی این ماده با سدیم کربنات، محصول فوق را می توان تولید نمود.

کاربرد های فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات و خرید سدیم لوریل سولفات به علت دارا بودن کاربرد گسترده در صنایع مختلف از جمله در صنایع شویندگی می باشد و در کنار آن در صنایع غذایی، پزشکی نیز کاربرد دارد.

کاربرد در صنایع آرایشی و بهداشتی

در مواد پاک کننده آرایش- پاک کننده های صورت- لایه بردارها- کرم اصلاح- ضد عفونی کننده دست- صابون و مایع دست

کاربرد در محصولات مو

در انواع  شامپو سر- نرم کننده مو- ژل حالت دهنده- رنگ مو

کاربرد در محصولات مراقبت از دندان

خمیر دندان- دهانشویه- محصولات سفید کننده دندان

کاربرد در محصولات موجود در حمام

شامپو بدن- کف کننده های وان حمام- روغن های مورد استفاده در حمام

کاربرد SLS  در محصولات حمام

کاربرد در کرم ها و لوسیون ها

 کرم ها ی موبر- کرم های ضد آفتاب ها- کرم های ضد خارش- ماسک ها- کرم دست

فروش sls پودری

کاربرد در صنایع غذایی

از جمله کاربردهای محصول سدیم لوریل سولفات در صنایع غذایی استفاده به عنوان افزودنی خوراکی می باشد و اغلب به عنوان یک ضخیم کننده یا امولسیفایر در محصولاتی مانند پودر های آماده نسکافه ، پودرتخم مرغ استفاده می گردد.

کاربرد در پزشکی

در پزشکی برای افزایش انحلال پذیری بعضی از داروها مانند آسپرین ، به عنوان افزودنی  به آنها سدیم لوریل سولفات اضافه می گردد همچنین در پزشکی از این ماده به عنوان ملین استفاده می شود.

کاربرد در دیگر صنایع

به طورکلی با توجه به اینکه محصول سدیم لوریل سولفات یک سورفکتانت می باشد برای حذف لکه های چربی و روغن می تواند مورد استفاده قرار بگیرد به عنوان مثال در غلظت های بالا این ترکیب می تواند در تمیز کننده های سطح، تمیز کننده های موتور، شوینده های ماشین استفاده شود. همچنین اخیرا تحقیقات نشان داده است که در تشکیل متان هیدراته و یا هیدراته کردن گاز، این سورفکتانت می تواند سرعت تشکیل را حدود ۷۰۰ برابر افزایش دهد. محصول سدیم لوریل سولفات به عنوان یک ماده پراکنده ساز و با اضافه شدن به سایر ترکیبات در آفت کش ها نیز استفاده می شود.

فواید فروش سدیم لوریل سولفات

  • محصول سدیم لوریل سولفات دارای خاصیت ضد میکروبی و ضد باکتری است و این ویژگی باعث جلوگیری از رشد پاتوژن های مضر و بیماری زا می شود. به همین دلیل سدیم لوریل سولفات برای از بین بردن عوامل میکروبی (تک یاخته ها، باکتری ها ، ویروس ها و قارچ ها ) در صابون های دست، دهانشویه ها و سایر محصولات مراقبت از دهان به کار برده می شود. این ترکیب در مواد پاک کننده و تمیز کننده‌ی با کیفیت، در مقادیر و ظرفیت‌های مختلف استفاده می گردد. خرید سدیم لوریل سولفات با بهترین کیفیت در مجموعه اَوِسینا شیمی امکان پذیر است.
  • محصول سدیم لوریل سولفات از مواد رایجی است که به دلیل کمک کردن به ایجاد کف، در خمیردندان به کار برده می شود و همینطور به دفع مواد غذایی از دندان کمک می کند. انجمن دندانپزشکی آمریکا محصول سدیم لوریل سولفات را به عنوان ماده ای معرفی کرده است که می تواند به بهبود سلامت دهان و دندان کمک کند.
  • سدیم لوریل سولفات باعث ایجاد کف در محصولاتی مانند شامپو حمام و ایجاد حباب می شود. براساس پانل علمی، استفاده از این ماده به طور نرمال در محصولات مراقبت شخصی ایمن است. همچنین EPE، سدیم لوریل سولفات را یک ماده ی ایمن در محصولات بهداشتی و مورد استفاده روزمره معرفی کرده است.

عامل ایجاد حباب: SLS

  • کاربرد فروش سدیم لوریل سولفات بسیار گسترده است این ماده به عنوان یک امولسیون کننده در تهیه‌ی دارو ها و در ساخت پلاستیک ، لاستیک های مصنوعی، رزین ها، محصولات دوش با کیفیت بالا، ضدعفونی کننده ها، شامپوها و غیره به کار می رود. محصول سدیم لوریل سولفات به عنوان یک ماده پراکنده ساز و سورفکتانت در  فرمولاسیون آفت کش ها استفاده می شود که بیشترین کاربرد آن در حشره کش ها، قارچ کش ها و علف کش ها به ثبت رسیده است که از شرط ثبت معاف نیستند و نکته مهم اینکه سدیم لوریل سولفات در این زمینه و در بین سموم کم خطر استثنا است.
  • فواید شامپو های حاوی محصول سدیم لوریل سولفات: ایجاد کف و اینکه پیش بینی تمیز بودن یا تمیز نبودن مو ها را آسان می کند، سدیم لوریل سولفات به عنوان یک سورفکتانت می توانند با کف کردن این امکان را برای شامپو ایجاد کرده که کثیفی های گیر کرده در لا به لای موها را جدا کند. پس بدون استفاده از این ترکیب در شامپو شاید نیاز به استفاده از مقدار بسیار زیاد تری شامپو برای شستن مو ها باشد، اگر در شامپو سدیم لوریل سولفات استفاده نشود این شامپو فقط اگر در مقدار مشخصی استفاده شود، مناسب است و در نتیجه استفاده نامناسب و بیش از حد مجاز از شامپوهای بدون سولفات سبب ریزش زیاد مو می شود.

مضرات فروش سدیم لوریل سولفات

  • سولفات ها از جمله محصول سدیم لوریل سولفات(SLS)، یک ماده کاملا استاندارد برای محصولات زیادی مثل تمیز کننده های خانگی و شامپو ها می باشد و باعث ایجاد کف غلیظ در در شامپو ها می شود. با این حال این ترکیبات سولفات همینطور سدیم لوریل سولفات به علت آسیب رساندن به مو مورد انتقاد قرار گرفته اند به ویژه اینکه هیچ ماده مغذی به مو ها اضافه نمی کنند.
  • مهمترین اثر سدیم لوریل سولفات و مشتقات آن این است که محافظ رطوبتی پوست را شکسته و مسیر را برای نفوذ دیگر مواد شیمیایی به زیر پوست باز می کنند. افرادی که دارای پوست سر حساس می باشند ممکن است در استفاده از شامپوهای دارای سولفات دچار خشکی پوست یا خارش پوست به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بعد از حمام شوند که علت آن هم تخریب لایه ی بیرونی پوست می باشد.
  • گرچه تاکنون اثرات استفاده از سدیم لوریل سولفات در روی پوست و مصرف مستقیم آن در ایجاد سرطان اثبات نشده است اما در گزارشاتی آورده شده است که این ماده محرک قوی و ماده فعال سطحی برای پوست است. SLS با اثر گذاشتن روی مولکول های بدن و پروتئین ها از طریق تشکیل دادن یک پل شیمیایی بین بخش های محلول در آب و محلول در چربی باعث این میشود که نیرو های آبگریز که برای حفظ ساختار مولکول و پروتئین ضروری هستند فرو بریزند و متاسفانه این فرایند غیر قابل برگشت است. به دنبال این آسیب پروتئین ها ترشحات هورمونی جهت بهبودی افزایش می یابد و همچنین سلول های تازه نیز در معرض آسیب دیدگی قرار دارند لذا با در نظر گرفتن مراحل فوق این می تواند به مراحل اولیه ی سرطان پوست منجر شود.
  • سدیم لوریل سولفات به همان اندازه که در پاکسازی مو ها موثر است می تواند روغن های طبیعی موها را از بین ببرد. سولفات ها می توانند سبب از بین رفتن یا کمرنگ شدن انواع رنگ مو شوند.
  • در افرادی که بیماری های مخاط دهان دارند این ماده می تواند بیماری را تشدید کند.

سوالات رایج هنگام فروش سدیم لوریل سولفات

۱- اهمیت فروش سدیم لوریل سولفات به چه دلیل است؟

این ماده از رایجترین سولفات های سطح فعال آنیونی است و به دلیل داشتن خاصیت آمفیلیک همانند سایر سورفکتانت ها، توانسته جز یکی از مناسب ترین اجزا شوینده ها قرار بگیرد. سورفکتانت ها، پاک کننده‌های اصلی شامپو هستند. این ماده به عنوان یک امولسیون‌کننده، تسریع‌کننده انحلال، پُف‌دهنده و کف‌کننده عمل می کند و از آن در صنایع شویندگی، مواد غذایی و پزشکی استفاده می‌شود، این ماده به هر نسبتی در آب حل می شود و به علت تجزیه پذیر بودن از نظر زیست محیطی دارای اهمیت زیادی می باشد.

 ۲- آیا محصول سدیم لوریل سولفات برای سلامتی پوست و بدن ضرر دارد؟

همانطور که میدانیم بیرونی ترین لایه ی پوست محافظی است برای جلوگیری از ورود مواد مضر به داخل پوست ولی دقیقا سورفکتانت ها سبب آسیب به این قسمت می شوند و سلامتی این قسمت از پوست را تحت تاثیر قرار می دهند. طبق گزارشات موجود تماس بی وقفه با این مواد سبب ایجاد تحریک و التهاب می شود. آنچه در استفاده این ترکیبات بایستی مورد توجه قرار گیرد غلظت این ترکیبات در فرمولاسیون و مدت زمانی است که پوست در تماس با این ترکیبات است. این مقدار و غلظت بسته به نوع محصول و تولید کننده دارد، بررسی مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی نشان می دهد که سدیم لوریل سولفات باعث تحریک در غلظت ۲ درصد یا بیشتر می شود. به همین دلیل توصیه می شود که محصولات آرایشی نباید شامل غلظت های بیش از ۱ درصد از سدیم لوریل سولفات (SLS) باشد. بر طبق گزارش منتشر شده توسط موسسه ملی ایمنی و بهداشت شغلی، SLS خنثی نشده ممکن است باعث التهاب پوست و چشم، تهوع، استفراغ و اسهال شود.

۳- آیا محصول سدیم لوریل سولفات مورد تایید سازمان غذا و دارو است؟

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) سدیم لوریل سولفات را ایمن می داند و بر خلاف آنچه ممکن است خوانده یا شنیده باشید سولفات ها باعث ایجاد سرطان نمی شوند.

۴- سدیم لوریل سولفات از چه موادی تهیه می شود؟

سدیم لوریل سولفات می تواند از منابع طبیعی مانند روغن نارگیل و هسته خرما استخراج شود و همچنین می تواند در محیط آزمایشگاهی تولید شود.

خرید محصول سدیم لوریل سولفات

شما عزیزان می توانید برای خرید سدیم لوریل سولفات  و استعلام قیمت سدیم لوریل سولفات با کارشناسان مجموعه اَوِسینا شیمی تماس بگیرید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “فروش سدیم لوریل سولفات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Go to Top