فروش لانولین

خانه » محصولات » فروش لانولین

فروش لانولین

مشخصات لانولین

شکل ظاهری: موم زرد رنگ

نام انگلیسی : Lanolin

نام رایج: لانولین- اکتیول- چربی پشم

Cas Number: :8006-54-0

شناسه محصول: 8006-54-0 دسته:

توضیحات

 فروش لانولین

فروش لانولین عمدتا به صورت موم زرد رنگ می باشد. شما می توانید جهت خرید لانولین با تضمین اصالت و بهترین قیمت لانولین ،با کارشناسان مجموعه اوسینا شیمی تماس حاصل فرمایید.

برای استعلام

قیمت لانولین

و همچنین مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۵۵۴۳۶۲۴۹

۰۹۱۹۶۳۹۴۳۲۵

۸۶ ۳۲۸ ۸۶ ۰۹۱۲

Call us

مشخصات فیزیکی و شیمیایی لانولین

نام: لانولین- اکتیول- چربی پشم

فرمول: C۳۴H۶۸O۲

مشخصات فیزیکی: موم زرد رنگ

لانولین چیست؟

لانولین را می توان نوعی ترکیب نامید که در اثر فشرده کردن چربی گوسفند حاصل می شود. این ماده ساختار موم مانندی دارد. همین ساختار موم مانند موجب شده که این ماده نرم باشد.همچنین، به رنگ زرد تولید می شود. جالب است بدانید که در اوایل همگان آن را چربی قلمداد می کردند اما بعد ها متوجه شدند که عاری از هرگونه چربی است.

لانولین ترکیبی است که در آب حل نمی شود اما خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی دارد و از طریق نفوذ در پوست، سطح خارجی بدن را مرطوب نگه می دارد. به دلیل دارا بودن همین خاصیت، از آن در ساخت پماد استفاده می شود.

این ترکیب در دمای ۳۸-۴۲ درجه سانتی گراد، شروع به ذوب شدن می کند.

فروش لانولین

لانولین را دقیق تر بشناسیم.

با توجه به اینکه لانولین از ترکیب چند ماده مختلف حاصل می شود، تاکنون فرمول شیمیایی مخصوصی برای آن در نظر گرفته نشده است.

ساختار اصلی آن از استرهای بلند زنجیر تشکیل شده است. همانطور که واقف هستید، استرهای بلند زنجیر خاصیت آب گریزی دارند؛ همین خاصیت آب گریزی موجب شده که این ماده هم آب گریز باشند  به عنوان مرطوب کننده ماده مناسبی باشند و در ساخت پماد از آنها استفاده شود.

لانولین چگونه به دست می آید؟

همانطور که در فوق اشاره کردیم، حدود ۹۷% لانولین، از استرهای بلند زنجیر تشکیل شده است. و به آن خاصیت آب گریزی داده است. اجزای دیگر این ترکیب شامل: هیدروکربن ها، اسیدهای چرب و الکل ها هستند.

طبق تحقیقات انجام شده، شناسایی شده است که فراوانی استرها در لانولین چیزی حدود ۸۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ نوع است. همچنین انواع اسید های چرب شناسایی شده حدود ۲۰۰ تا هستند. و تخمین زده شده که حاوی ۱۰۰ نوع الکل می باشد. نتایج حاصل از این تحقیقات نشان می دهند که لانولین علاوه بر اینکه خود ترکیب منحصر به فرد و ارزشمندی است، می توان از آن به عنوان پایه ای برای سنتز و تولید ترکیب های پیچیده تری نیز بهره برد.

ویژگی ارزشمندی که لانولین دارد این است که می تواند در انواع واکنش ها از جمله: هیدروژناسیون، کریستاله شدن، هیدرولیز، استری شدن، آلکو کسیله شدن شرکت کند و به تولید و فرآوری محصولات جدیدی منجر شود. این محصولات در حوزه تولیدات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرند.

در اثر هیدرولیز لانولین، الکل و اسید این ماده به دست می آید. الکلی که از این هیدرولیز حاصل می شود منبعی سرشار از کلسترول است. الکلی که در ساختار لانولین وجود دارد، حدود ۵۰% از وزن آن را به خود اختصاص می دهد. در ساختار این ماده، الکل که  اتصال آن با استرها از طریق پیوندهای شیمیایی صورت می گیرد. همچنین، الکل ها نقش امولسیفایر آب در روغن را ایفا می کند.

فروش لانولین و تاثیر آن بر پوست و مو

تحقیقات اعلام کرد اند که این ماده در رفع و بهبود خشکی پوست بسیار موثر عمل می کند. این خاصیت به ای دلیل است که این ترکیب آب بدن را تا حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش دهد و به این ترتیب از افزایش خشکی پوست جلوگیری نماید.

لانولین در تولیدات مواد آرایشی به عنوان ماده اولیه و پایه مورد استفاده قرار می گیرد. طرز عمل آن هم به این صورت است که، این ماده با آب موجود در سطح پوست وارد واکنش شده و نوعی امولسیون را تشکیل می دهد. به این ترتیب آب را بر روی پوست نگه داشته و باعث محافظت از آن می شود.

عرضه این ماده به منظور یک عامل درمانی، در قالب پماد صورت می گیرد و در کنار محافظت از سطحی ترین لایه بدن، از خاصیت دارویی هم برخوردار است.

همچنین، از لانولین در تولید شامپو هم استفاده می شود. اثر بخشی آن در شامپو با محافظت از مو در برابر آسیب و تقویت ریشه مو صورت می گیرد.

لانولین با آب رسانی به لب ها، از خشکی و التهاب آنها جلوگیری می کند. همچنین این ماده از بدن در برابر میکروارگانیسم ها از جمله قارچ ها و باکتری ها، محافظت میکند.

فروش لانولین راهی برای پیشگیری از خشکی لب

همانطور که گفته شد، لانولین خاصیت مرطوب کردن دارد. این خاصیت آن، برای محافظت از لب ها هم موثر است. لانولین می تواند در پوست لب نفوذ کرده و به این ترتیب از آسیب به آنها پیشگیری نماید. این در حالی است که دیگر مرطوب کننده ها معمولا بر روی پوست می مانند و در پوست نفوذ نمی کنند.

پشم گوسفند منشا تولید لانولین!

با وجودیکه، لانولین را نوعی چربی پشم که از تری گلیسیرید تشکیل شده است، در نظر میگیرند، اما این ماده از هرگونه تری گلیسیرید عاری است! و هیچ تری‌گلیسیرید در ساختار آن شناسایی نشده. مهمترین موارد مصرف لانولین را می توان کاربرد آن به عنوان محافظ برای پشم گوسفند است. این قابلیت موجبات آن را فراهم آورده که از آن در ساخت محصولات بهداشتی، آرایشی، دارویی بهره وری شود.

نحوه فراوری این ماده از چربی پشم با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ صورت می گیرد به این صورت که، پشم گوسفند را در این دستگاه قرار میدهند و به کمک این دستگاه، مواد شیمیایی پشم از روغن جدا شده و روغن آن جمع آوری و نگهداری می شود.

قیمت لانولین بی بو

در ابتدا ممکن است که فکر کنید استخراج این ماده از پشم گوسفند، به آن آسیب می رساند و این عمل به دشواری انجام می شود. اما این طور نیست و این کار بدون هیچ گونه صدمه به گوسفند و بدون هیچ دردسری انجام می شود. چرا که برای فراوری این ماده، ابتدا پشم گوسفند را می چینند و سپس مراحل تولید آن در دستگاه سانتریفیوژ را طی می کنند. ماده حاصل کاربرد های فراوانی دارد و در تولید شمار زیادی از محصولات از آن بهره وری می شود. این روغن از اثربخش ترین نرم کننده ها محسوب می شود و پوست هایی که از نوع خشک هستند و آب کمی دارند را بهبود میدهد.

لانولین چگونه از پشم گوسفند به دست می آید؟

شاید برایتان سوال پیش آید که لانولین چگونه در گوسفند تولید می شود؟ در پاسخ باید گفت، غدد چربی گوسفند برای حفاظت و نرمی پشم، لانولین را ترشح می کنند. در اثر شست و شوی پشم گوسفند، پساب هایی تولید می شوند. از این پساب ها گریس پشم را به دست می آورند و از گریس پشم از طریق سانتریفیوژ، مواد شیمیایی و روغن موجود در ساختار آن را جدا کرده و روغن را برای کاربرد های گسترده ای مورد استفاده قرار می دهند. فروش لانولین و قیمت لانولین نیز وابسته به نحوه تولید آن می باشد.

جالب است بدانید که، به طور کلی بدن گوسفند چربی تولید می کند و محل ذخیره این چربی ها در بدن گوسفندان پشم آنها است. به طوریکه حدود ۱۰% از وزن پشم را به خود اختصاص می دهد. این چربی ها همیشه در پشم باقی می مانند، مگر آنکه  سانتریفیوژ شوند یا  در کارخانه نساجی تولید نخ مورد شستشو قرار گیرد.

با توجه به نوع گوسفند، لانولین ها هم متنوع هستند. چرا که هر نوع گوسفندی، چربی متفاوتی را درپشم خود ذخیره می کند و بنابراین چربی موجود در پشم هر گوسفند با نوع دیگر آن متفاوت است.

چروک های پوستتان را با لانولین درمان کنید!

با نقطه نظر قرار دادن این ویژگی لانولین که آب زیادی را در خود دارد و مقدار زیادی از آن را به پوست میرساند، می توان گفت که از آن برای درمان چروک های پوستی هم می توان بهره برد. البته تاکنون تحقیقی که اثربخشی کارآمد آن را بر روی درمان چین و چروک مشخص کند، به طور کامل موجود نمی باشد اما می توان آن را در این زمینه موثر دانست. به این دلیل که در ساخت محصولاتی که  به منظور بهبود چین و چروک صورت تولید می شوند، از این ترکیب استفاده می شود.

 به علاوه، استفاده از آن بر روی پوست بسیار سبک است و در کنار پوشش دهی مناسب، سبکی و لطافت را به همراه دارد.

موارد مصرف و فروش لانولین

  • مهمترین خصلت این ماده مرطوب کنندگی و نرم کنندگی آن است که برای درمان پوست های خشک استفاده می شود.
  • پیشگیری از خشکی پوست
  • استفاده از آن به عنوان ماده اولیه در تولید و فراوری انواع مواد آرایشی زیبایی اعم از: انواع کرم ها، لوسیون ها .
  • با خاصیت آبرسانی که دارد از خارش پوست جلوگیری کرده و در ترکیب کرم هایی که به این منظور ساخته می شوند موثر است.
  • همچنین در کرم های اصلاح و روغن بدن بچه هم از آن استفاده می شود.
  • از آن برای تقویت مو در قالب اسپری استفاده می شود.
  • مانند دیگر محصولات آرایشی و بهداشتی، در ساخت کرم های ضد آفتاب هم از لانولین استفاده می شود.
  • لانولین اَوِسینا شیمی

احتیاط هنگام خرید و فروش لانولین !

با آنکه لانولین خواص بسیاری برای خارجی ترین لایه بدن، یعنی پوست دارد، اما برای استعمال داخلی مضر است و استفاده داخلی از آن با مضرات و عوارضی مواجه می شود. لذا باید صرفا برای استفاده خارجی به کار برده شود.

عوارض استفاده از لانولین

با توجه به منشا لانولین و استخراج آن از پشم گوسفند، می توان اذعان داشت، هر فردی که به پشم گوسفند آلرژی و حساسیت داشته باشد، باید از استعمال این ماده اجتناب نماید. چرا که استفاده از لانولین در این افراد می تواند موجب بروز علائم حساسیت شود و مصرف کننده را اذیت نماید. البته، لازم به ذکر است که تاکنون آمار بسیار اندکی درباره حساسیت های افراد به این ماده گزارش شده است. به گونه ای که از هر ۲۵۰۰ نفر تنها ۵/۴۲ نفر نسبت به این ماده حساسیت را بروز داده اند.

سوالات متداول در هنگام خرید لانولین

  • طرز استفاده از لانولین به چه صورت است؟

نکته مهم درمورد استفاده از لانولین آن است که به پشم گوسفند حساسیت نداشته باشید. اگر به پشم حساسیت دارید، ترجیحا از این ماده استفاده نکنید. برای افراد عادی، استفاده روزانه از این محصول توصیه می گردد. همچنین، پیشنهاد می شود از استفاده آن به مدت یک شبانه روز بهره ببرید تا برای اثر بخشی مثمر ثمرتر واقع شود.

  • شرایط نگهداری مورد توجه در هنگام فروش لانولین به چه صورت است؟

باید توجه داشته باشید که این محصول را در مجاورت حرارت قرار ندهید. زیرا حرارت بر آن اثرات منفی بسیاری دارد. از جمله اینکه، ماده آب خود را از دست می دهد و بی آب می شود، تغییر رنگ داده و تیره می شود، همچنین بوی آن هم تغییر کرده و زننده و بد بو می شود. بنابراین باید به شرایط دمایی آن توجه داشت.

همچنین، در نگهداری از این ماده توجه کنید که مورد اکسیداسیون قرار نگیرد.اکسیداسیون در این ماده به تدریج رخ می دهد. لذا شما برای جلوگیری از این روند، می توانید نوعی آنتی اکسیدان موثر به آن اضافه نمایید. در مورد آنتی اکسیدان، هیدروکسی تولوئن بوتیل را به شما پیشنهاد می کنیم.

  • لانولین چه خواصی دارد؟

با توجه به خصلت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی در کنار سبکی و پوشش دهی بسیار مناسبی که این ماده دارد، به عنوان پایه ای برای تولید مواد آرایشی، بهداشتی، دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله این کاربردها می توان به: پیشگیری و درمان خشکی پوست، پیشگیری و بهبود چین و چروک های پوستی، پیشگیری و بهبود شقاق پستان در خانمهایی که نوزادشان را شیر می دهند، رفع کننده ترک پا اشاره کرد.

  • لانولین از کجا بخریم؟

فروش لانولین

شما عزیزان می توانید برای استعلام قیمت و خرید لانولین با کارشناسان مجموعه اَوِسینا شیمی تماس بگیرید.

برگشت به بالا